Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama

Zabava, druženje i diskusije u opuštenoj atmosferi

Početna stranicaFAQPretraľnikRegistracijaLogin

Share | 

Gdje si bio?! S kim si bio?!

Prethodna tema Sljedeća tema Go down 
Autor/icaPoruka
Blizanka
Administratorica
Administratorica

Female
Gemini Broj postova: 70595
Godine: 161
Datum registracije: 21.01.2009

PostajNaslov: Gdje si bio?! S kim si bio?!   ned vel 27, 2011 7:12 pm

Iako je na početku sve djelovalo idealno, uskoro vas je sustigla surova realnost. Vaša draga vas redovito kontrolira i postavlja bezbroj nepotrebnih pitanja. Uvijek se sve vrti oko istih pitanja i istih ili sličnih odgovora koje već nesvjesno imate unaprijed pripremljene u glavi.

Čemu sve to? Pa ni vlastita mama vas nije toliko tlačila dok ste bili u fazi prištavog pubertetlije koji je iz vikenda u vikend „tražio svoju osobnost“ pod stolom neke diskoteke u ranim jutarnjim satima. Naravno, komunikacija u vezi je važna, no gdje je granica između običnog povremenog razgovora i redovitog polaganja računa svojoj boljoj polovici? Jedno je spontani „kako je bilo na poslu“ razgovor, a drugo ispitivanje. Uostalom, svaka osoba osjeti razliku.

Zdrava veza bi se trebala bazirati na povjerenju. Ako pak konstantno morate opisivati gdje ste i s kim bili, vjerojatno je komponenta povjerenja poljuljana i nedovoljno jaka. Ono što mnoge osobe u vezi zaboravljaju jest činjenica da postoji život i izvan veze. Postoje prijatelji, hobiji i interesi koji nužno ne uključuju osobu s kojom ste u vezi. Tko bi uopće izdržao posvećujući sve slobodno vrijeme iz dana u dan istoj osobi? Jedino što ćete time postići jest zasićenost. Svatko od nas treba i vremena i prostora za sebe. Ako se vaš odnos ne bazira na povjerenju, onda se trebate pitati na čemu počiva veza i kako će uopće ista dugoročno opstati.

Ljubav i posesivnost ne idu zajedno. To što vas netko voli, ne znači da vas i posjeduje. Pomalo je ponižavajuće i iscrpljujuće opisivati što ste s kime radili dok vas ona pozorno sluša preko stola ne bi li detektirala nešto sumnjivo u vašoj priči. Posesivne žene obično vrše konstantnu verbalnu agresiju na partnera koja nije nužno primjetna, već poprilično suptilna i promišljena. Posesivni muškarci verbalnoj agresiji često dodaju i fizičko zlostavljanje. To što je naočigled sve „posloženo“ u životu ne znači da su temelji čvrsti. Mnoge veze su se srušile poput kule od karata jer su iz emotivnog odnosa prerasle u posesivni.

Budimo realni, ako nekog želite prevariti, to ćete učiniti bez obzira kontrolira li vas ta osoba ili ne, tako da u suštini propitkivanje i pokušaj hvatanja nekoga u laži i nije neko rješenje. Ako trpite ovakav oblik agresije, a da za to niste dali nikakav realni povod, na vama je potez…

izvor

Osho Rajneesh

Carpe diem - citati, lijepe misli, poezija
[Vrh] Go down
http://www.facebook.com/pages/Carpe-diem-citati-lijepe-misli-poezija/218179838209293
slavena
Aktivni član
Aktivni član

Female
Libra Broj postova: 1516
Godine: 111
Datum registracije: 26.02.2011

PostajNaslov: Re: Gdje si bio?! S kim si bio?!   sri oľu 02, 2011 2:49 pm

Ta dva glupa pitanja , nikada ne postavljam. cigara

Dobro znam koliko vredim. raspa

Ali i lepe stvari desavaju se samo kad se dobro osecamo u svojoj kozi.
I na prvom mestu - volim sebe - a sve ostale " kockice " same ce se sloziti.
[Vrh] Go down
mobile
VIP član
VIP član

Male
Virgo Horse
Broj postova: 17443
Godine: 21
Datum registracije: 23.04.2011

PostajNaslov: Re: Gdje si bio?! S kim si bio?!   sri svi 04, 2011 8:54 am

sa pamelom anderson
[Vrh] Go down
Kikica
VIP legenda foruma
VIP legenda foruma

Female
Taurus Goat
Broj postova: 46263
Godine: 33
Datum registracije: 04.03.2009

PostajNaslov: Re: Gdje si bio?! S kim si bio?!   pon stu 28, 2011 10:26 am

..nema teorije da pitam, pošto mrzim kada me to netko pita ni sama to ne pitam. Ako je odnos dobar i uredan oboje će reći ono što je potrebno i što misle da bi bilo u redu da drugi to zna. Niti ga zamaram sitnicama i govorim mu svaku stotinku u svom životu isto tako i on meni.
[Vrh] Go down
LuckyM5
VIP član
VIP član

Female
Capricorn Horse
Broj postova: 4096
Datum registracije: 25.10.2011

PostajNaslov: Re: Gdje si bio?! S kim si bio?!   pon stu 28, 2011 11:20 am

Ako će mi sam reći OK, nekad pitam, nekad ne, tu sam opuštena. Ja volim slobodu i ne volim da me pitaju di idem ni kad ću se vratiti, pa onda nastojim da i ja tako postupam. Sve je ok dok svatko zna što je red a što nije. Normalno da ode na popodnevnu kavu a vrati se ujutro Laughing da bi ga pitala ali sve ostalo po volji .
[Vrh] Go down
Kikica
VIP legenda foruma
VIP legenda foruma

Female
Taurus Goat
Broj postova: 46263
Datum registracije: 04.03.2009

PostajNaslov: Re: Gdje si bio?! S kim si bio?!   pon stu 28, 2011 1:53 pm

Normalno da ode na popodnevnu kavu a vrati se ujutro da bi ga pitala ali sve ostalo po volji .
..a to sam zaboravila napomenuti..bilo bi mu jel se ti ne možeš javiti bla bla bla Laughing
[Vrh] Go down

Gdje si bio?! S kim si bio?!

Prethodna tema Sljedeća tema [Vrh] 
Stranica 1 / 1.

Similar topics

-
» Melasa - gdje to naći?
» Gdje nabaviti?
» gdje kupiti Lulu u Zagrebu??
» gdje sta cuvati
» Gdje kupiti duhan JFH: Ruins of Isengard ?