|
| Autor/ica | Poruka |
|---|
Blizanka Administratorica

Broj postova: 70595 Godine: 161 Datum registracije: 21.01.2009
 | Naslov: Re: Život bez papira,tj.vjenčanog lista? sub tra 25 2009, 19:07 | |
| ne bih zivjela bez papira ...nije ni papir vazan ne moraju ga ni davat...al sama cinjenica da ste vjencani nesto znaci ...pogotovo kad dijete dode ...pa kad kasnije dijete pocne racunat kad se rodilo ...jel zaceto u braku ...svi kazemo da nije bitno ...ali jos uvijek je kod nas to jako bitno... :  : _________________ Zvijezde izvan tebe su lijepe, ali one nisu nesto u poredjenju sa ljubavlju. Ljubav je najsjajnija zvijezda, ona je sunce. Ljubav je dusa tvog svijeta, njegov izvor. Nadji je i podijeli sa drugima.
Osho Rajneesh
Carpe diem - citati, lijepe misli, poezija
|
|  | | Goran Rođen za pobjede

Broj postova: 88722 Godine: 30 Lokacija: Bjelovar Datum registracije: 24.09.2008
 | Naslov: Re: Život bez papira,tj.vjenčanog lista? ned srp 12 2009, 09:35 | |
| Imaš pravo Blizanko. Vjenčanje diže vezu na malo višu razinu. A i kasnije je doista djetetu draže kad su mu roditelji u braku, a ne kad odrasta s roditeljima koji nisu vjenčani... _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja "Nikad nije kasno za ono što je vrijedno. Budi ono što želiš da budeš. Živi život na koji ćeš biti ponosan. I potrudi se da uvijek imaš snage da kreneš ispočetka."
|
|  | | Gost Gost
 | Naslov: Re: Život bez papira,tj.vjenčanog lista? ned srp 12 2009, 10:32 | |
| | Goran je napisao/la: | | Kate je napisao/la: | Danas mnogi žive zajedno nevjenčano,bez papira-vjenčanog lista... Šta vi mislite o tome,da li vam je bitan papir,jel vam to dokaz ljubavi... Da li bi ikada živjeli s nekim nevjenčano? |
Papir sam po sebi nije dokaz ljubavi, vjenčanje je jedan extra doživljaj i čin, onaj tko to ne kuži, može prodavati maglu do besvjesti, nikad ne bi živio s nekim i imao djecu recimo, a da nismo vjenčani. |
naravno da papiri nisu dokaz ljubavi no ipak su službeno zakonski potvrda braka : : |
|  | | Gost Gost
 | Naslov: Re: Život bez papira,tj.vjenčanog lista? čet kol 05 2010, 19:05 | |
| Papir sam po sebi nije nikakva garancija |
|  | | LaTiTeA Aktivni član

Broj postova: 294 Godine: 27 Lokacija: Sl.Brod Datum registracije: 11.08.2010
 | Naslov: Re: Život bez papira,tj.vjenčanog lista? pon kol 16 2010, 21:47 | |
| dečko i ja živimo zajedno već 2god., imamo u planu vjenčanje i to sve..ali za sada nam je sasvim oke ovako |
|  | | Gost Gost
 | Naslov: Re: Život bez papira,tj.vjenčanog lista? ned kol 29 2010, 19:33 | |
| Ništa mi ne znači taj list papira ,jedino možda neku sigurnost što se tiče imovinskoga stanja.Ako volim,volim sa ili bez papira ,a mislim da i djeca baš puno ne razmišljaju o tome dal su roditelji vjenčani ili ne ,sve dok se vole |
|  | | Kikica VIP legenda foruma

Broj postova: 46261 Godine: 33 Datum registracije: 04.03.2009
 | Naslov: Re: Život bez papira,tj.vjenčanog lista? sri lis 12 2011, 20:34 | |
| ..pa da me život u tom smjeru odveo i iz tko zna kojih razloga da se ne možemo ili nismo mogli vjenčati vjerovatno bih mogla živjeti s njim i bez tog potpisa..pa živjeli smo 3 godine i prije braka stalno zajedno, zajedničke su nam bile financije, jedno drugog gurali, što nebi mogli i još 30 ili tko zna koliko. ..ali nismo, eto vjenčali se ,jer to rade svi, ali kažem da nismo mogli da je bilo nekakvog razloga da se ne možemo vjenčati opet bih živjela s njim. |
|  | | Blonde VIP član

Broj postova: 6293 Godine: 26 Datum registracije: 30.08.2011
 | Naslov: Re: Život bez papira,tj.vjenčanog lista? čet stu 10 2011, 12:48 | |
| Papir nije dokaz ljubavi, daleko od toga, al ipak meni licno je bitan, jednostavno spadam u one tradicionalne tipove, gdje je potvrda braka pred ljudima i bogom amin... |
|  | | | | Život bez papira,tj.vjenčanog lista? | |
|
Similar topics |  |
|
| | Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| | Online | Ukupno je: 188 korisnika/ca online; 2 registriranih, 0 skrivenih i 186 gostiju. :: 2 Bots dado35, GoranNajviąe korisnika/ca istovremeno online bilo je: 421, dana pon svi 21 2012, 21:05. |
| Statistics | Registriranih korisnika/ca: 4044. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: ikkoikko.
Ukupno postova: 757048. in 15510 subjects
|
| Top posting users this month | |
| Top posting users this week | |
| Misao dana |  |
| Marketing |  |
| Najbolji vicevi | | Dijeli Jadranka Kosor letke po Zagrebu i sretne cigu…
-Jeste li vi HDZ-ovac?
-Ne, ja sam sitni lopov! |
| Carpe diem blog |  |
|