| | Život bez papira,tj.vjenčanog lista? | |
|
|
| Autor/ica | Poruka |
|---|
Gost Gost
 | Naslov: Život bez papira,tj.vjenčanog lista? pet sij 16 2009, 16:59 | |
| Danas mnogi žive zajedno nevjenčano,bez papira-vjenčanog lista... Šta vi mislite o tome,da li vam je bitan papir,jel vam to dokaz ljubavi... Da li bi ikada živjeli s nekim nevjenčano? |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Život bez papira,tj.vjenčanog lista? pet sij 16 2009, 17:01 | |
| Ja ne bih živio u izvanbračnoj zajednici |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Život bez papira,tj.vjenčanog lista? pet sij 16 2009, 17:29 | |
| Meni je to nebitno sve dok nema djece. Onda je to drugi par rukava. Sve ovisi o vezi i o dogovoru s partnerom, ja sam za kompromise  |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Život bez papira,tj.vjenčanog lista? pet sij 16 2009, 19:00 | |
| Mogla bi živjeti bez papira neko vrijeme,nisam konzerva,ali voljela bi imati papir u rukama...  |
|
 | |
D_DoLL Aktivni član

Broj postova: 401 Godine: 22 Datum registracije: 18.11.2008
 | Naslov: Re: Život bez papira,tj.vjenčanog lista? pet sij 16 2009, 20:05 | |
| Zašto ne? Mogla bih, bez problema.. al slažem se, kad su dječica u pitanju, brak i obitelj su ipak nešto drugo.. |
|
 | |
Goran Rođen za pobjede

Broj postova: 88722 Godine: 30 Lokacija: Bjelovar Datum registracije: 24.09.2008
 | Naslov: Re: Život bez papira,tj.vjenčanog lista? pet sij 16 2009, 22:35 | |
| | Kate je napisao/la: | Danas mnogi žive zajedno nevjenčano,bez papira-vjenčanog lista... Šta vi mislite o tome,da li vam je bitan papir,jel vam to dokaz ljubavi... Da li bi ikada živjeli s nekim nevjenčano? |
Papir sam po sebi nije dokaz ljubavi, vjenčanje je jedan extra doživljaj i čin, onaj tko to ne kuži, može prodavati maglu do besvjesti, nikad ne bi živio s nekim i imao djecu recimo, a da nismo vjenčani. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja "Nikad nije kasno za ono što je vrijedno. Budi ono što želiš da budeš. Živi život na koji ćeš biti ponosan. I potrudi se da uvijek imaš snage da kreneš ispočetka."
|
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Život bez papira,tj.vjenčanog lista? pet sij 16 2009, 22:53 | |
| Il me ženi il tamburu kupi...  |
|
 | |
Goran Rođen za pobjede

Broj postova: 88722 Godine: 30 Lokacija: Bjelovar Datum registracije: 24.09.2008
 | Naslov: Re: Život bez papira,tj.vjenčanog lista? pet sij 16 2009, 23:07 | |
| Ja u nešto udarati moram! :P _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja "Nikad nije kasno za ono što je vrijedno. Budi ono što želiš da budeš. Živi život na koji ćeš biti ponosan. I potrudi se da uvijek imaš snage da kreneš ispočetka."
|
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Život bez papira,tj.vjenčanog lista? pet sij 16 2009, 23:10 | |
| http://www.youtube.com/watch?v=HCwxby5dihQ  |
|
 | |
Gost Gost
 | |
 | |
Goran Rođen za pobjede

| Naslov: Re: Život bez papira,tj.vjenčanog lista? pet sij 16 2009, 23:15 | |
| Sve mi se ćini da bi Teo korny-u mogao proteti Kate, nekako je puno žustriji i aktivniji!  _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja "Nikad nije kasno za ono što je vrijedno. Budi ono što želiš da budeš. Živi život na koji ćeš biti ponosan. I potrudi se da uvijek imaš snage da kreneš ispočetka."
|
|
 | |
Gost Gost
 | |
 | |
Goran Rođen za pobjede

| Naslov: Re: Život bez papira,tj.vjenčanog lista? sub sij 17 2009, 00:01 | |
| Samo je juknula, niti je što demantirala, niti potvrdila...  _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja "Nikad nije kasno za ono što je vrijedno. Budi ono što želiš da budeš. Živi život na koji ćeš biti ponosan. I potrudi se da uvijek imaš snage da kreneš ispočetka."
|
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Život bez papira,tj.vjenčanog lista? sub sij 17 2009, 10:47 | |
| meni nikakav papir po tom pitanju ne treba... dovoljno mi je samo da se volimo... |
|
 | |
Gost Gost
 | |
 | |
| | Život bez papira,tj.vjenčanog lista? | |
|