Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama

Zabava, druženje i diskusije u opuštenoj atmosferi

Početna stranicaFAQPretraľnikRegistracijaLogin

Share | 

Avantura za jednu noć – isplati li se uopće?

Prethodna tema Sljedeća tema Go down 
Goto page : 1, 2  Next
Autor/icaPoruka
Blizanka
Administratorica
Administratorica

Female
Gemini Broj postova: 70595
Godine: 161
Datum registracije: 21.01.2009

PostajNaslov: Avantura za jednu noć – isplati li se uopće?   pet sij 28 2011, 11:37

Odvagnite pozitivne i negativne strane

Požuda je jedan od najstarijih, najprimamljivijih, najraspravljanijih i najneshvaćenijih grijeha. A rukom pod ruku s požudom ide i seks za jednu noć. Bilo da ste doživjeli jednu, nijednu ili previše afera za jednu noć da biste im zapamtili broja, ono što najviše intrigira je pitanje oko kojeg se ljudi nikako ne mogu složiti - isplati li se to uopće?

Trebate li doživjeti avanturu za jednu noć?

Strastvena, smiona, bezbrižna i zabranjena, zloglasna avantura za jednu noć vjerojatno će ući u povijest kao najuzbudljiviji, ali i najsramotniji od svih susreta u spavaćoj sobi. Dakle, kako biste odlučili je li ona "vrijedna toga", samo izvažite pozitivne i negativne strane... S time da treba napomenuti da mi ovdje mislimo na avanturu koja uključuje singl osobe, i to s obje strane (jer bi u slučaju prevare negativnih strana bilo itekako više)!

Pozitivne strane

1. Ekstaza bez baterija
Seks-igračke djevojci svakako mogu biti najbolji prijatelji, ipak ništa ne može zamijeniti živog čovjeka od krvi i mesa (a sad koliko mesa, to ovisi o ukusu). Avantura za jednu noć je smišljena za čisto i jednostavno seksualno zadovoljstvo bez obaveza i razmišljanja o tome što i kako sutra.

2. Odlična zabava
U usporedbi s većinom svega ostalog u vašem životu – posao, vježbanje, čišćenje kod kuće – seks na jednu noć je naprosto zabavan! Bez razmišljanja o onom što slijedi, vi zaista možete uživati u trenutku senzualne ekstaze u kojoj se nalazite.

3. Vježbom do savršenstva
Nijedna žena nije seks božica od rođenja... Za to je potrebna praksa, eksperimentiranje i samouvjerenost. Avantura za jednu noć savršena je kako biste isprobali sve trikove i poze o kojima ste čitali i maštali, ali se nikad niste usudili učiniti. I samo zamislite – jednom kad završite s osobom svojih snova – moći ćete ćete ga doslovce oboriti s nogu svojim umijećem.

4.Materijal za pamćenje.
Avantura za jednu noć je u stvari verzija skandalozne romanse iz ljubavnih romana – u kojoj ste glavni lik upravo vi! Ispunjena strašću, misterijom i sočnim detaljima, od vaše zahuktale afere koristi ćete imati i vi i vaše prijateljice s kojima ćete podijeliti sve prljave detalje. Naravno osim ako se ne odlučite zadržati ih samo za sebe.

Negativne strane

1. Stup srama.
Postoje velike šanse da ćete se kući vraćati u rane jutarnje sate s razmazanom šminkom ili strganim najlonkama – što bi vašim znatiželjnim susjedima moglo biti dovoljno da shvate gdje ste bili i što ste radili te noći. A s time biste se mogli suočiti s podrugljivim pogledima i komentarima, da ne spominjemo i "propovjedi" koje bi vam zlonamjernici mogli održati. Budite spremni suočiti se s posljedicama ono što ste napravili.

2. Neoprezne, potencijalno kobne nezgode.
Avanture za jednu noć dešavaju se u žaru trenutka i ponekad ne obuhvaćaju važne razgovore kao što su "ja sumnjam da imam tu i tu bolest" ili "Ja ne pijem kontracepcijske pilule". Ako vam kondomi nisu automatski dio seksa, mogli biste ipak imati "posljedice" te jednonoćne zabave, koje vam i neće biti baš zabavne.

3. Mogu izazvati ovisnost.
Ovo je živa istina. Avanture za jednu noć mogu biti tako jednostavne. Prejednostavne, u stvari, izazivajući ovisnost o njihovoj jednostavnosti (potrebe su zadovoljene, a nema nikakvih obaveza) i blokadu stvarnim vezana. Važno je znati procijeniti i izbalansirati zabavu za jednu noć i moguću stvarnu, kvalitetnu vezu.

4. Vi želite nastaviti, on ne.
Neke žene su ne mogu pomoći da da ne otvore srca kada rašire noge. Čim napuste njegov stan, postane im žao što umjesto tjelesnih tekućina nisu razmijenili više životnih priča. Avanture za jednu noć su samo za racionalne žene koje znaju odijeliti seks i emocije.

izvor

Osho Rajneesh

Carpe diem - citati, lijepe misli, poezija
[Vrh] Go down
http://www.facebook.com/pages/Carpe-diem-citati-lijepe-misli-poezija/218179838209293
saska
Aktivni član
Aktivni član

Sagittarius Monkey
Broj postova: 465
Godine: 43
Datum registracije: 03.02.2011

PostajNaslov: Re: Avantura za jednu noć – isplati li se uopće?   sri vel 09 2011, 15:01

samo odgovor na pitanje..isplati se..
[Vrh] Go down
jasna49
Aktivni član
Aktivni član

Gemini Buffalo
Broj postova: 531
Godine: 62
Datum registracije: 31.01.2011

PostajNaslov: Re: Avantura za jednu noć – isplati li se uopće?   sri vel 09 2011, 15:08

Nepromišljena mladost bi koristila jer još jedno iskustvo je više...

Zrele osobe ne, rekle bi ne....ne isplati se....
[Vrh] Go down
Kikica
VIP legenda foruma
VIP legenda foruma

Female
Taurus Goat
Broj postova: 46261
Godine: 33
Datum registracije: 04.03.2009

PostajNaslov: Re: Avantura za jednu noć – isplati li se uopće?   sri vel 09 2011, 15:56

Drago mi je da sam bila zrela u mladosti i nisam ih isprobavala. bravo A zbilja ne znam što reći o njima, neki vole nekima to nije ništa posebno,a ja ako jednom probam svakako ću se izjasniti.
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Avantura za jednu noć – isplati li se uopće?   sri vel 09 2011, 21:59

Jednom, nekad davno probao Smile ...vise je ispalo da je za jednu noc Laughing i bilo extra veseli

4.Materijal za pamćenje. respect
[Vrh] Go down
Procyon
Aktivni član
Aktivni član

Male
Sagittarius Snake
Broj postova: 1390
Godine: 22
Datum registracije: 26.07.2010

PostajNaslov: Re: Avantura za jednu noć – isplati li se uopće?   sri vel 09 2011, 22:12

Isplatljivo, kako za koga. Meni se neda tako nešto.
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Avantura za jednu noć – isplati li se uopće?   sri vel 09 2011, 22:20

avantura za avanturiste ,tko voli nek izvoli..tko živi samo za tjelesno zadovoljstvo onda je to baš ono što im treba...
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Avantura za jednu noć – isplati li se uopće?   sub vel 12 2011, 15:12

Da nisam udana i da naleti netko tko bi mi baš "sjeo" nebih razmišljala i vagala...

Ovako u ovoj situaciji u kojoj jesam i bez da krenem razmišljat znam da prevladavaju negativne strane (koje ovdje uopće nisu spomenute) i odustajem...
[Vrh] Go down
Blizanka
Administratorica
Administratorica

Female

PostajNaslov: Re: Avantura za jednu noć – isplati li se uopće?   sub vel 12 2011, 15:22

Nisam za avanturu za jednu noc .....

Osho Rajneesh

[Vrh] Go down
http://www.facebook.com/pages/Carpe-diem-citati-lijepe-misli-poezija/218179838209293
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Avantura za jednu noć – isplati li se uopće?   sub vel 12 2011, 15:38

Zašto ne, život je prekratak, osim toga to što krene kao avantura za jednu noć ne mora nužno i ostati avantura za jednu noć... a ako i ostane tako, uz obostranu jaku kemiju, ostat će sjećanje na lijepo provedene trenutke...

Osim toga, ove negativnosti navedene u uvodnom postu i nisu nešto zbog čega se odustaje...

1.Stup srama je davno zaboravljena prošlost, toga gotovo da više i nema, danas je pojem seksa normalna stvar i sve manje ljudi to osuđuje...

2.Pa tko još danas u vrijeme svakojakih boleština ne misli na zaštitu... znači da sam singl muškarac, kondom mi je uvijek u džepu...

3.Ovisnost... Ovo mi je suludo, pa ne srećemo svaki dan osobu koja bi nas toliko zapalila da poželimo s njom takvu avanturu... Takve se osobe sreću tek nekoliko puta u životu... Ako se govori o ovisnosti, više ne pričamo o seksu na jednu neć već o nimfomaniji, a to je bolest...

4.Vi želite nastaviti a on ne...
Ovo bi mogao biti problem... Ako nam se osoba svidi toliko da pristanemo na avanturu za jednu noć, i ako ta noć bude wow... za pamćenje... kao što je bila Vitezova, e onda obično netko želi nastaviti dalje...

Može se desiti da i oboje nastave dalje, onda to više nije avantura za jednu noć već može postat i avantura za cijeli život, koju nebi imali da se nismo odvažili uzet svu ljepotu jednog trenutka...

Toliko o negativnostima...
[Vrh] Go down
Blizanka
Administratorica
Administratorica

Female

PostajNaslov: Re: Avantura za jednu noć – isplati li se uopće?   sub vel 12 2011, 16:21

ja i nisam gledala na te negativnosti ...jer su mi i smijesne te negativnosti..jednostavno otisla sam mozda u krivom smijeru...otisla sam na to da ma koliko mi se neko na prvi pogled dopao recimo upoznam nekog u hotelu ..kafani ..na ulici i osjetimo hemiju ...ali ne bih odmah isla u krevet s njim..za te vrste avantura nisam ..ali ako poznam tu osobu i uz hemiju dodu i osjecaji koji traju onda ne bih razmisljala da se upustim u tu avanturu pa ma trajala samo jednu noc

Osho Rajneesh

[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Avantura za jednu noć – isplati li se uopće?   sub vel 12 2011, 16:27

Ako tu osobu duže poznaješ, onda automatikom dolazi i želja da ostaneš s njom... i nakon te jedne noći...

Zar nisi nikada vidjela nekog prvi puta u životu, a da su između vas tako frcale varnice da su se gotovo mogle fizički osjetiti ? Kad se pogledi sudare vrućina prođe cijelim tijelom...

Ja sam to osjetila samo dvaput u životu... Prvi put sa mojim sadašnjim mužem, a drugi puta sam već bila udana... Šteta...
[Vrh] Go down
Blizanka
Administratorica
Administratorica

Female

PostajNaslov: Re: Avantura za jednu noć – isplati li se uopće?   sub vel 12 2011, 16:36

Jesam osjetila sam ...ali ne bih se upustila isti tren u avanturu za jednu noc ...ako razumijes o cem ja pisem ...drugo je nekog poznavati malo tj upoznavati se ...a drugo je srest se pogledat i idemo ...za tu avanturu nisam ...to mi dode ono u prolazu kao sretnem nekog u prodavnici pogledamo se i zaiskri i idemo ono odraditi to ...jer smo osjetili hemiju

Osho Rajneesh

[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Avantura za jednu noć – isplati li se uopće?   sub vel 12 2011, 16:37

da, baš o tome pričam... ako jako zaiskri nebih se nećkala cerekalo
[Vrh] Go down
Blizanka
Administratorica
Administratorica

Female

PostajNaslov: Re: Avantura za jednu noć – isplati li se uopće?   sub vel 12 2011, 16:40

Laughing e ja ne bih ..to mi kao ono u prolazu usput idemo odraditi jer je zaiskrilo ...bolje neka iskri malo duze ... ;)

Osho Rajneesh

[Vrh] Go down

Avantura za jednu noć – isplati li se uopće?

Prethodna tema Sljedeća tema [Vrh] 
Stranica 1 / 2.Goto page : 1, 2  Next

Similar topics

-
» Crazy test #2