| | Pisanje drugim pismima osim latinicom na forumu | |
|
| Autor/ica | Poruka |
|---|
Goran Rođen za pobjede

Broj postova: 88722 Godine: 30 Lokacija: Bjelovar Datum registracije: 24.09.2008
 | Naslov: Pisanje drugim pismima osim latinicom na forumu pon sij 03 2011, 19:14 | |
| Što se tiče pisanja drugim pismima osim latinicom na forumu, to bi bilo ok da ih većina korisnika razumije. Ali recimo konkretno ćirilicu na ovom forumu ne razumije ni 1% članova, pa je zgodnije da ćirilični tekst koji vam se sviđa prije objave prevedete na latinicu kako bi ga svi razumjeli. Samo u google opišete ćirilica latinica konverter i ponuditi će vam se stranice na kojima to možete učiniti. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja "Nikad nije kasno za ono što je vrijedno. Budi ono što želiš da budeš. Živi život na koji ćeš biti ponosan. I potrudi se da uvijek imaš snage da kreneš ispočetka."
|
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Pisanje drugim pismima osim latinicom na forumu pon sij 03 2011, 19:45 | |
| Posto sam ja zakuvao ovo oko cirilice, zelim i da komentarisem malo. Ne bih se slozio da je manje od 1%  jer od 500-tinjak clanova koliko ima napisan makar jedan post na forumu 1% je 5 a ima sigurno vise od toga koji je znaju procitati (samo letimican pogled....Bliz, Rokerka, Oleg, Ja..  ..) Ali ovako, posto sam lijepio vijesti iz novina, smatrao sam da je ne korektno i nije u redu objaviti neciji tekst izmjenjen u odnosu na orginal. Medjutim, ako od sad budem objavljivao takve vijesti(napominjem ako  ), trudicu se da postam i orginal i kompletan prevod. Mislim da sam i dao djelimican preved vec na drugoj vijesti...nakon upozorenja da mnogi ne razumiju cirilicu.  |
|
 | |
Goran Rođen za pobjede

Broj postova: 88722 Godine: 30 Lokacija: Bjelovar Datum registracije: 24.09.2008
 | Naslov: Re: Pisanje drugim pismima osim latinicom na forumu pon sij 03 2011, 19:59 | |
| Dobra ideja, ako hoćeš možeš i jednim i drugim pismom napisati. Ja recimo ne razumijem ćirilicu i uvijek je moram konvertirati kad naletim na neki ćirilični tekst. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja "Nikad nije kasno za ono što je vrijedno. Budi ono što želiš da budeš. Živi život na koji ćeš biti ponosan. I potrudi se da uvijek imaš snage da kreneš ispočetka."
|
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Pisanje drugim pismima osim latinicom na forumu pon sij 03 2011, 20:02 | |
| |
|
 | |
Goran Rođen za pobjede

| Naslov: Re: Pisanje drugim pismima osim latinicom na forumu pon sij 03 2011, 20:09 | |
| Našao sam ja prije jedan dobar konverter, probati ću ga opet naći, zaboravio sam adresu.  _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja "Nikad nije kasno za ono što je vrijedno. Budi ono što želiš da budeš. Živi život na koji ćeš biti ponosan. I potrudi se da uvijek imaš snage da kreneš ispočetka."
|
|
 | |
Blizanka Administratorica

Broj postova: 70595 Godine: 161 Datum registracije: 21.01.2009
 | Naslov: Re: Pisanje drugim pismima osim latinicom na forumu pon sij 03 2011, 21:22 | |
| pa na googlu ima prevoditelj.. http://translate.google.hr/?hl=hr&tab=wT# vrlo jednostavno je  i ja se sluzim za sve jezike pa cak i kineski znam ako me sta interesuje _________________ Zvijezde izvan tebe su lijepe, ali one nisu nesto u poredjenju sa ljubavlju. Ljubav je najsjajnija zvijezda, ona je sunce. Ljubav je dusa tvog svijeta, njegov izvor. Nadji je i podijeli sa drugima.
Osho Rajneesh
Carpe diem - citati, lijepe misli, poezija
|
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Pisanje drugim pismima osim latinicom na forumu pon sij 03 2011, 21:24 | |
| a cuvaj se tog translatora  umalo nisam nadrljao zbog njega...zna mnogo da izvrne smisao  |
|
 | |
Rokerka VIP član

Broj postova: 4347 Godine: 15 Lokacija: Nedođija ^^ Datum registracije: 31.12.2009
 | Naslov: Re: Pisanje drugim pismima osim latinicom na forumu pon sij 03 2011, 21:34 | |
| Ja nisam za to da se piše ćirilicom. Jesam Srpkinja i inače pišem ćirilicom, ali na forumu bi to bilo malo bezze...^^ |
|
 | |
Ary VIP legenda foruma

Broj postova: 19662 Godine: 31 Lokacija: Sisak Datum registracije: 16.04.2009
 | Naslov: Re: Pisanje drugim pismima osim latinicom na forumu uto sij 04 2011, 00:54 | |
| meni je sveedno...ja onako natucam ćirilicu....malo se potrudim i ide to nekako  Al mislim da bi bilo dobro stavit prevod čisto za one koji ne znaju...(ili nek si samo prevode ako ih zanima šta piše.... mnogi ne razumiju engleski a ipak imatema koje su na engleskom i koje nisu prevedene ,tako da ....neznam meni baš svejedno  |
|
 | |
Blizanka Administratorica

Broj postova: 70595 Godine: 161 Datum registracije: 21.01.2009
 | Naslov: Re: Pisanje drugim pismima osim latinicom na forumu uto sij 04 2011, 21:14 | |
| |
|
 | |
Christine von Cahill Aktivni član

Broj postova: 2377 Godine: 66 Datum registracije: 30.10.2010
 | Naslov: Re: Pisanje drugim pismima osim latinicom na forumu sri sij 05 2011, 13:35 | |
| Meni je svejedno jer poprilično znam ćirilicu (tiskano) jer sam učila zbog serije (jedan tjedan latinica-svi ostali ćirilica)...Ne treba mi dugo da dešifriram šta piše jer sam i navikla...Nemoš izbjeć pa se ni ne trudim..  bliz-slažem se za vijesti!! |
|
 | |
bodomiere VIP član

Broj postova: 4353 Godine: 21 Lokacija: Kaštel Sućurac Datum registracije: 30.05.2010
 | Naslov: Re: Pisanje drugim pismima osim latinicom na forumu čet sij 06 2011, 23:05 | |
| što se mene tiče nije me briga za vijesti u pdf vijesti iz bih i to al opet i tu bi trebali pisat prijevodi na latinici po mogućnosti.u drugim pdf-ovima ne bi trebala bit ćirilica.ja npr tiskanu mogu skontat šta piše samo što mi treba vremena.to nije niš mi problem,al u drugim pdf-ovima osim vijesti iz bih,po mom mišljenju da ne bi trebalo bit na ćirilici ništa jer manje od 1 % zna ćirilicu |
|
 | |
| | Pisanje drugim pismima osim latinicom na forumu | |
|