Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama

Zabava, druženje i diskusije u opuštenoj atmosferi

Početna stranicaFAQPretraľnikRegistracijaLogin

Share | 

Erotske priče

Prethodna tema Sljedeća tema Go down 
Goto page : 1, 2, 3  Next
Autor/icaPoruka
Zlatko
VIP član
VIP član

Male
Scorpio Monkey
Broj postova: 3974
Godine: 31
Datum registracije: 15.10.2008

PostajNaslov: Erotske priče   sri pro 31 2008, 19:38

Iz prijateljstva u strast
Davor i Maja bili su prijatelji čitavu vječnost. Maja je voljela kraj sebe imati nekoga na koga se mogla osloniti, a Davor je bio upravo takav tip muškarca... Uvijek tu kada je trebalo provesti par sati na telefonu tješeći je poslije prekida neke glupe veze, bio je na raspolaganju kada je poželjela otići pogledati neki film, ići na koncert ili predstavu. Malo po malo shvatila je da Davor i ona funkcioniraju savršeno, idealno dopunjujući jedno drugo. Počela ga je gledati malo drugačije. Seks se nikada nije otvoreno pojavljivao, ali je počela ubacivati Davora u svoje maštarije dok je mastrubirala i u mašti mu davala da je puni na sve moguće načine.
Nije htjela zbog usputnog seksa izgubiti prijatelja, ali strpljenje joj je bilo na kraju. Dugo je dvojila je li to zaista pametna stvar, što ako ga zaista izgubi? Ipak nije mogla protiv sebe, seks s Davorom postala je jedna vrsta opsesije, ugodne doduše, ali ipak opsesije. Jednog dana odlučila je uzeti stvari u svoje ruke. Nazvala je Davora na posao, izmislila da joj treba popraviti nešto na kompjuteru. Kompjuteri su bili Davorova slaba točka. Čim je došao u njen stan, sjeo je ispred Majinog računala i počeo raditi, ruke su mu brzo prelazile preko tipkovnice.

Točno je znala što radi i kako će to učiniti. Počela mu je masirati leđa i vrat. Kada je završila počela je masirati njegovu ćelavu glavu. Davor je u zadnje vrijeme rapidno gubio kosu i odlučio se obrijati do kraja, Maji se ta promjena jako svidjela, izgubio se dječak i pojavio muškarac.

Došao je očekivani trenutak, Davor se digao iz stolice i morao se nagnuti preko kompjutera da bi izvukao kabel. Maja je brzo kleknula ispred njega i počela mu masirati međunožje. Željela je probati svog prijatelja, pušiti njegov k**** i vidjeti može li natjerati na brzo svršavanje. Osjećala se napaljeno kao nikada u životu. Tek je počela trljati njegov k**** preko hlača, a već je bila blizu svršavanja. Nevjerojatan osjećaj.

Dok je k**** rastao ispod njene vješte ruke, spustila je drugo ruku između svojih nogu. Kako je sve pažljivo isplanirala, danas nije stavila gaćice, njezina je pičkica bila već sva mokra i željna. Strpljenje ju je počelo izdavati, željela je njegovu kurčinu napokon smjestiti u usta. Otkopčala mu je hlače i trgala ih prema dolje, a Davorova batina iskočila je ispred njenih očiju u svojoj punoj snazi. Davor još uvijek nije dao ni glasa, ali ničim nije pokazao da mu smeta kada je počela sočno pušiti njegovo koplje. Na Majino veliko zadovoljstvo, veličina Davorove batine prelazila je sve njene maštarije.

Dok je nastavila pomicati glavu u sve bržem ritmu, još je više narastao i morala je skroz rastvoriti usta da bi ga u potpunosti primila. Uz jak coktaj izvukla je k**** iz usta, počela mu lizati jaja, a istovremeno se sve jače trljala po žudnoj mačkici. Od Davora nije bilo čuti ni glasa, osim sve glasnijeg disanja. Vratila je k**** u usta i sada počela gutati sve dublje i dublje u grlo, Davor je prvi put progovorio:
- Uzmi ga sve do jaja.

No, bilo je to lakše reći nego učiniti. Dok ga mu je poslušno gutala, Davor se nagnuo i počeo joj otkopčavati košulju. Nije imala velike sise, ali su na njen ponos bile čvrste.
- Digni se i legni na stol.

Voljela je kada je muškarac vodi i odmah se poslušno nagnula preko stola. Davor je smjestio k**** između sisa, a ona ih je automatski stisnula. Davor se nagnuo, zatvorio oči i uživao u svemu što mu je Maja pružala, nježno ju je podigao, uzeo u naručje, položio na kauč i skinuo joj suknju. Bio je iznenađen kako joj je pičkica bila ružičasta. Prošlo mu je kroz glavu da je i on često zamišljao kako bi to izgledalo kada bi se poševili. Uvijek je primjećivao kako prirodno privlači muškarce bez nekog velikog truda. Kroz misli mu je prošao tračak onoga što možda dolazi poslije, onoga čega ga je bilo strah, nestaje li možda prijateljstvo i njihov mali svijet, ali sada nije imao vremena niti volje za takvu vrstu razmišljanja.

Opkoračio je iznad njenog lica i ponovno udobno smjestio batinu u njena spremna usta. Maja je željela okusiti njegovu spermu, on se sve jače zabijao. Kada se zagrcnula, izvadio ga je i skupa su se nasmijali. Ponovno je krenuo, osjetio je da se kraj približava, počelo je strujanjem po kičmi, k**** mu se do kraja ukrutio, jaja stvrdnula i onda je jurnula poplava sperme koju je Maja halapljivo gutala, i sam se iznenadio koliko je toga izašlo iz njegovih jaja. Maja je strpljivo sve polizala, baš sve i ono malo sperme sto joj je iscurilo preko brade, lizala je ljepljive prste i bila spremna na jos.

Nasmijala mu se i rekla: "Da li smo jos uvijek prijatelji?", oboje su prasnuli u smijeh, Davor je legnuo kraj nje, poljubio je u kosu, dok mu je ona pocela lagano drkati. "Ti zbilja nemas namjeru stati, zar ne?" govorio je dok se spustao prema njenoj pickici. Poceo je kratkim poljubcima krstariti preko njezinog trbuha, nogu i bedara, Maja vise nije mogla izdrzati, taman kada mu htjela vrisnuti. "Lizi me molim te!!", on je upravo to napravio: jezikom je poceo kruziti po njenoj vlaznoj mackici, najprije polako, pa sve brze i brze, Maja je stiskala svoje bradavice i grizla zapesce da ne bi pocela vriskati, znala je da bi je svi susjedi culi.

Taman kada je bila blizu orgazma, Davor je brzo stavio k**** u njenu pičku mokru od njegovih lizova i pomiješanih sokova, odmah je skliznuo do kraja i nabijao se svom snagom, svršila je odmah uz glasni vrisak, sve kočnice su pale, počela je vikati: "Jebi me, jebi me, nemoj stati, daj mi tu kurčinu do kraja...", sve je stalo, okrenuo ju je na trbuh i počeo je divljacki pumpati, sada nije vodio ljubav sa svojom prijateljicom, nego je jebao ženu koju nije poznavao, nabijao se do kraja, nije ga bilo briga da li ju boli ili ne i da li uživa, sav se pretvorio u k****.

Navlačio ju je do kraja, opkoračio ju je, tako da su sada njegova stopala bile u razini njezine glave, tako je mogao jos dublje ulaziti. Gledao je njeno lice potpuno zamagljeno od uzivanja. Jecala je: "Da, tako me jebi, stavi mi ga jos dublje, ajde..." Lagano ju je par puta pljesnuo po zaobljenoj guzi, nije se bunila, vjerojatno nije niti osjetila.

Osjetio je da mu se orgazam ponovno priblizava, jos se par puta brzo zabio, izvadio ga i počeo špricati po njezinoj guzi i ledjima. Kada je stao, osjećao je griznju savjesti, pa upravo je divljački izjebao Maju, svoju najbolju prijateljicu, a ne neku drolju pokupljenu tko zna gdje. Sav znojan legao je kraj nje i rekao: "Oprosti, ne znam što mi je bilo."

Odjednom je čuo njezin zvonki smijeh: "Budalo jedna, upravo sam prošla kroz najbolju ševu u mojem životu, prestala sam brojati svršavanja, a ti govoris oprosti... ha, ha." Opustili su se, ležali u tišini, Davor je osjetio da mu se san približava, u magli je čuo Maju kako govori: "Hej, nisi završio posao na kompjuteru, sutra te čeka jos posla..., jako puno posla."

http://sex-price.com

Zadnja promjena: Kikica; pon svi 10 2010, 13:19; ukupno mijenjano 3 put/a. (Reason for editing : Admin postavio upozorenje.)
[Vrh] Go down
Zlatko
VIP član
VIP član

Male
Scorpio Monkey

PostajNaslov: Re: Erotske priče   sri pro 31 2008, 19:42

Nasađena na kitu
Biti samostalna, neudana, ambiciozna žena u kasnim tridesetima zaista ima svojih čari. No, naravno, postoji i druga strana priče, ona u kojoj vlada tišina u stanu; dosadna kišovita jutra, iritantan zvuk televizije koja pokušava ispuniti prazninu. Ladice natrpane svim mogućim erotskim pomagalima kao da skupljaju prašinu jer sam odavno shvatila da nikakva plastika ili guma ne može zamijeniti pravo, toplo, žilavo ljudsko meso. A takvih sam u posljednje vrijeme, zbog prenatrpanog rasporeda, dobivala sve manje i manje.

Jedno sam lijeno nedjeljno poslijepodne otvorila bocu uvoznog viskija, nasula poprilično preko uobičajene granice i naslonila se na ogradu balkona. Ljudi su migoljili na sve strane, blagi povjetarac lahorio mi je tkaninu kućne haljine po mekoj koži. Točno ispred zgrade nalazilo se košarkaško igralište na kojem je nekolicina maturanata iz kvarta nabijala loptu. Prepoznala sam među njima snažne konture malog Marina, slatkog i snažnog mladca još neprocvijetale ljepote.

"Hej, Marine!" viknula sam, a crnokosi mladić pogledao je u mom smjeru.

"Budi srce pa mi skoči do dućana po crveni Marlboro!" Mahnuo mi je rukom i odlepršao do trgovine. Ušla sam u stan, stala pred ogledalo i dobro se promotrila. Haljina od ružičastog prozirnog tila dosezala mi je do zglobova, ali se dobro nazirala čupava mačkica, uredno izbrijana u oveći trokutić, te tamnoružičasti kolobari i stršeće bradavice. Kroz nekoliko trenutaka začula sam zvono na vratima. Još sam jednom bacila pogled u ogledalo i uputila se u hodnik otvoriti vrata. Iskreni osmijeh na Marinovom licu davao mi je samopouzdanje.

"Uđi, Marine, da ti dam novce za cigarete." Samo je kimnuo glavom, a pogled mu je šarao preko mojih sisa, koje su se tresle s kretnjama tijela.

"Sjedni na kauč i raskomoti se. Je li Marine, što ti misliš, je li ova haljina ipak malo preprozirna? Mislim vidi li se ono što se ne bi smjelo vidjeti?"

"Ne, gospođo Kovač, mislim da je haljina u redu."

Jadničak mi nije uspio ni gledati u oči dok mi se obraćao koliko me oblizivao pogledom. Zaljuljala sam guzom i prišla k njemu, on se nesigurno naslonio i iščekivao.

"Sviđaju li ti se moje grudi? Morat ću ti ih malo otkriti da ih bolje proučiš!"

Jednim potezom izvukla sam sise iz haljine i zaljuljale su se, priljubljene jedna uz drugu.

"Dda... sviđaju mi se."

Odlučila sam krenuti u akciju, zadigla sam haljinicu i popela se na Marinovo krilo. Zajahala sam ga i meku, okruglu guzu spustila na njegove prepone u kojima se ukrućena batina već neko vrijeme borila sa čvrstim trapericama. Zadrhtao je i jedva disao. Otkopčala sam mu košulju i prislonila svoje sise na njegova dječačka prsa. Gledao me u oči kao hipnotiziran. Uzela sam njegove ruke i položila ih na svoje gole guzove.

"Mijesi mi guzu, da mi se pičkica ovlaži od tvog dodira!"

Jezikom sam ga podraškala po usnama i lagano mu ga uvukla u usta. Mazila sam mu jezik i kada je uhvatio ritam osjetila sam da je pojačao miješanje moje guze i počeo me tiskati na svoj kurac. Podigla sam mu se iz krila, i dalje stojeći na kauču, i rukama raširila svoju dlakavu šumicu. Promatrao mi je picu kao čudo, ja sam rastvarala stidne usne i lagano si dirala klitoris.

"Hajde, liznu ju malo, pasat će joj tvoj jezik na klitaču!"

Marin je prstima držao picu raširenu i pružio joj svoj jezičac. Milovao me nježno i nesigurno, no ta nesigurnost ubrzo je prešla u energičnost i strast. Ljuljala sam bokovima i gurala pizdu na njegov jezik, već sam bila sva mokra, koliko me mali uzbudio.

"Mmm... divno ti to ide... a ja bih sada tako htjela kušati tvoj kurac, puknut ću ako ti ga ne popušim!"

Skinula sam se s njegovih usana, raskopčala mu traperice i zajedno s boksericama povukla ih do gležnjeva. Mlada batina ugledala je svjetlo dana, napinjala se predivno išarana žilicama, a ružičasti glavić ponosno je stršao prema mojim ustima, poput napetog pištolja spremnog da se ispuca. Čučnula sam mu između nogu, u ruku stavila kamenu zvjerčicu, a jezik položila na jaja. Dobro sam ih izmasirala, progutala ih oba i posisala, dok se kurac sve više napinjao u mojoj šaci. Odlučila sam i njemu pokloniti svu svoju pažnju i podarila mu liz od korijena, preko cijelog uda, do glavića, na kojem sam se zaustavila i nastavila vrtjeti jezikom oko njega. Oblizivala sam ga, punila svoja ustašca mladim mesom. Drapao me po usnama, jeziku, grlu, zubima, željela sam ga cijelog u sebi, bio je mokar, gladak i sklizak i uvidjela sam da bi mi se brzo mogao potrošiti u ustima.

"Želim da me pojebeš, vidim da imaš moćnu spravu, tako ju je fino oblizivati. Bit će divno kada zaoreš po mojoj napaljenoj pički koja te strašno želi."

Marin me gledao s oduševljenjem, prepustio mi se u potpunosti. Ponovno sam se uzverala na njega, čučnula mu iznad kurca i lagano nasadila svoju picu na kitu. Cijelu me ispunio; sise su mi se podigle, a Marin je kao hipnotiziran, otvorenih usta, uhvatio moje bradavice i počeo ih sisati. Guza mi je poludjela u njegovom krilu, nabijala sam mu pičku do jaja, stenjala sam od ugode, dok mi je malac i dalje lickao sise.

"Jebi me zguza! Tako će ti biti najbolje! Želim da mi svršiš po guzi!"

Začas sam se naprčila na kauču, a sada već iskusni Marin dohvatio je moje poveće dupe i utrpao mi svoju zmiju u pizdu.

"Ah, Marine, stvarno znaš dobro jebati! Nabij me snažnije, svršit ću!"

Nekoliko pokreta prsta po klitorisu bilo je dovoljno da me oblije orgazam i da mu se počnem još jače prčiti na kurčinu. Mali je požestio ritam, dahtao je i stenjao, prste zabijao u moje dupe i nabreklu karu na vrhuncu izvukao iz mene i svršavao mi po guzovima.

Bili smo slijepljeni svježom spermom, srca su nam lupala, a ja sam bila zadovoljna što sam razbila rutinu monotonosti samostalne, neudane žene u kasnim tridesetima.
[Vrh] Go down
Zlatko
VIP član
VIP član

Male
Scorpio Monkey

PostajNaslov: Re: Erotske priče   sri pro 31 2008, 20:12

Grupnjak
Toliko me moj ljubavnik gnjavio da mi je došlo da ga odjebem. Ipak, nisam to mogla, odnosno željela, učiniti jer smo se tako dobro slagali. U seksu dakako! Bio je svestran, rijedak muškarac bez predrasuda, što mi je itekako odgovaralo. Uvijek smo pronalazili zajedničke načine u potrazi za užicima. Imali smo slične sklonosti i neizmjerno uživali u njima kada bismo ih realizirali. Kad su nam dopizdile sve moguće poze na ovom svijetu i svi mogući načini jebanja, odlučili smo osmisliti nešto novo.

- Ana, što kažeš na grupni seks? - upitao me jednu večer, dok smo ljenčarili nakon lude ševe.
- Mislim sve najbolje...
- Znaš, postalo mi je pomalo dosadno.
- Zar i tebi? - upitala sam ga.
- Mislim da nam treba promjena.
- Svakako se slažem s tobom!

I, ubrzo smo zaključili kako nam nema druge nego organizirati neki grupnjak. No, stvari baš i nisu išle glatko. Jer, već bismo pronašli jednog tipa ili picu za grupnjak, no pronaći par, ili više njih, je u ovo doba bilo pravo umijeće. Jebi ga, to je takav mentalitet! Sve ono što ih istinski uzbuđuje oni si ne priznaju. Isključivo ih jebe jedna stvar: " Kaj bi drugi rekli?" Na sreću, ima pojedinaca oslobođenih predrasuda. Oni otvoreno razgovaraju o oralnom, analnom ili sado mazo-seksu. Oni prihvaćaju grupnjake kao nekada narodnjake i prepuštaju svoje tijelo neslućenim užicima.

Naposljetku smo pronašli odgovarajuću ekipu. Dakako, pozvali smo naše poznanike na večeru, natočili ih vinom i počeli se ljubakati pred njima. Isprava su naši gosti glumili šok da bi potom i sami stali sliniti jedno po drugome. Znala sam da je krajnja opuštenost nastala onog trena kada je naša prijateljica drkala svom ljubljenom kurac pred našim očima, a on je nju jebao prstima. Ja sam se već dobrano davila kurcem svoga ljubavnika. Zapravo sam jedva čekala da se svi četvoro nađemo u krevetu i da započnemo s orgijanjem. Ubrzo se tako i dogodilo. Lijepo smo si zaplesali, skinuli usput odjeću sa sebe, izludirali se, i, pomalo izmučeni, što od narajcanosti, što zbog plesa, legli u krevet. Milovali smo jedni druge tko je koga stigao. Nas dvije smo legle na sredinu kreveta i počele se ljubakati. Za to vrijeme su njih dvojica klizili rukama po našim vrelim tijelima. Dodirivali su nam dude, sisali nabrekle bradavice, mazili guze i milovali vlažne i vrele pice. A kad su primijetili da smo dovoljno napaljene da nam uvale svoje batine jednostavno su nas razdvojili. Hm. Baš i nisam bila presretna jer sam isključivo željela uživati prvenstveno u pici, a tek potom u njihovim kurcima. No, kad sam ugledala kako je našu prijateljicu njen dragi posjeo na karinu nisam mogla izdržati nego sam rekla svom ljubavniku:
- Pojebi ju u guzu!
Učinio bi to i bez da sam mu rekla. Ubrzo je ona bila probodena s dva dobra komada kurca, dok sam ja trljala svoju napaljenu picu o jezik i usne našeg prijatelja. Dok sam poskakivala na njegovim ustima, promatrajući kako ju jebu, uzvikivala sam:
- Izjebite tu pičku! Izjebite ju!

I, izjebali su ju. Ubrzo je pojebana kučka cviljela od orgazma. Brže bolje sam ju maknula s mjesta uživanja i nataknula se na kurac svoga ljubavnika dok sam kurac njenog prijatelja zdušno pušila. Ona je za to vrijeme oblizivala mjesto gdje je moja pizda gutala ljubavnikovu kurčinu. Grcala sam od zadovoljstva. Davila se kurcem nabijenim u usta i nabijala se pičkom na batinu što me je sasvim ispunila. Poskakivala sam na kurcu sve dok nisam osjetila da će ubrzo eksplodirati. I, nekako u isto vrijeme kada mi je pičkica zapulsirala, prvo sam osjetila navalu sperme u svojim ustima, od makine našeg prijatelja. Ubrzo mu se pridružio i moj ljubavnik. Naša pičkica je, odmaknuta, promatrala cijeli jebački prizor. I ne samo to nego se je, kao usput, žestoko drkala prstima.

Jebali smo se cijelu noć. Naši prijatelji su bili raspoloženi za sve što smo mogli izvesti. Isprobali smo sve moguće kombinacije, izjebali jedni druge, izdrkali, ispušili i izlizali jedni drugima... Tada smo osjetili blagi umor, bolje reći premor zbog silovitih i učestalih jebačina.

- Ana, ovo je bila dobra ideja - rekao mi je ljubavnik u trenutku predaha.
- Naši prijatelji su dobri jer su nam pomogli da je ostvarimo - dodala sam na što su se oni zadovoljno osmjehnuli.
- Ipak, nismo baš sve učinili... - javila se ona.
Pretpostavljala sam da će izvaliti neku glupost, kao i sve ženske glupače na ovom svijetu, no, moram priznati, ugodno me je iznenadila.
- Dečki si nisu međusobno popušili - rekla je.
Pogledali su nas zbunjeno. Znala sam da su svi muškarci ionako pederi. Ili vole ševiti u dupe ili vole da ih se ševi u dupe. Stoga sam im rekla:
- Krenite s drkanjem...

Bez sustezanja su prvo drkali jedan drugome, a zatim si ih pušili. A, dok su bili ograničeni strahom što ćemo nas dvije pomisliti, uzbuđene prizorom mi smo se bez predrasuda tako dobro pojebale kao nikada do tada. Bio je to doista dobar, pravi jebački grupnjak. Toliko dobar da je bio iznimno poticajan za budućnost... Budućnost koja se danas kao sadašnjost ostvaruje.
[Vrh] Go down
Zlatko
VIP član
VIP član

Male
Scorpio Monkey

PostajNaslov: Re: Erotske priče   uto sij 27 2009, 20:34

Trenutak strasti
Livada... Na njoj lijepe, upravo procvale japanske trešnje... Njihove roze latice padaju po cijeloj livadi... Nalazim se ondje s njom naslonjen na jedno drvo i ljubim je.
Ona pritisnuta uz drvo, jedna moja ruka na drvetu, druga je nježno drži iza glave...
Ljubim je sve strasnije po vratu, baš na mjestu gdje se spaja vrat, uho i rub čeljusti... Njeno omiljeno mjesto…
Malo dođem do uha i liznem ga i onda opet na vrat, a njoj pobjegne jedno malo „ahhhhh“ koje me toliko može uzbuditi.
Ljubim je na sve načine - meko, snažno, strastveno. Razbijam tišinu tihim zvukom „mmmmm“ kojim joj pokazujem koliko uživam o svemu ovome.
Taj mali zvukić nju dodatno stimulira pa i ona počinje praviti zvukove sve glasnije i snažnije koji u kombinaciji s njenim zanosnim tijelom i pokretima u meni bude sve jače nagone.
Primim je, dignem joj noge i omotam ih oko svog struka. Držim je tako za guzu, prislonjenu na drvo, mrsim joj kosu, ljubeći je sve intenzivnije... Njeni uzdasi me izluđuju...
Prelazim rukom po tom divnom ženskom tijelu i puštam je da osjeti svaki moj dodir. Zna da sam spreman dati joj cijeloga sebe, i više ako zatraži…
Lagana ljetna haljinica koja je do maloprije slobodno vijorila na ljetnom povjetarcu već je mokra od znoja i vrućine naših tijela. Sva je pritisnuta i izgužvana, i već sam je mislio sam ukloniti; naravno, iz sažaljenja prema njenom stanju… Ipak, samo ju lagano podižem i rukama dotičem njeno golo tijelo.
Ljubim je i milujem, prelazim rukom po kosi i usnama te se polako spuštam sve niže niz tijelo. Dražim je usnama po mekim grudima, lagano grickam, a one pod mojim jezikom postaju sve kruće.
Grudi su osjetile moj dodir. Rukama lagano prelazim sve niže i niže... trbušćić joj je slaba točka i znam to iskoristiti.
Spuštam je na meku zelenu travu i jednom rukom podižem njene iznad glave. Ljubim je strastveno... Druga ruka traži njeno tajno mjesto. Igram se oko njega dok ona osjeća svaki moj pokret i želi još.
Diram je preko gaćica i brzo povlačim ruku dražeći je sve više i više. Znam da će kad se moje ruke sljedeći put približe, ona osjetiti moj dodir još intenzivnije. Lagano prelazim po nogama, sve bliže i bliže tom tajnom mjestu i time je još više dražim. Ona se sve više meškolji poda mnom i približava mi se svojim tijelom, proizvodeći „mmmmm“ zvukove koji dižu adrenalin u meni.
Ne tražeći dodatnog povoda opet se primičem osjetljivom mjestu i intenzivno ga stimuliram. Znam da uživa - primjećujem da su joj gaćice već mokre.
Ljubeći joj trbuščić lagano ih povlačim prema dolje otkrivajući svu njenu nevinost. Isprva se meškoljila i odmicala moju živahnu ruku, ali više nije mogla odoljeti. Sama je htjela sve više i više. Toliko je htjela to malo nježnosti da sam joj ponudio sve što sam mogao, išao sam do kraja u njenoj toploj uskoj mačkici….
Samo mali pomaci mog prsta izazivali su velike i burne reakcije - izvijanje tijela, ubrzano disanje i tiho stenjanje…. Moji prsti se nisu umarali. Nisu prestali sve dok nije zavrištala od jačine užitka i lagano opustila svoje tijelo iz tog slatkog grča.
Par minuta kasnije lagano sam je držao u naručju. Pogledam nju svu znojnu, ali tako lijepu, pogledam je duboko u oči i u njima vidim samo ljubav i razumijevanje. Tim plavim pogledom gledala me u dubinu duše i iz nje izvlačila najskrovitije tajne. Rekoh joj: „Volim te“ i nježno je poljubim još uvijek je ne puštajući iz svog naručja.
Nakon nekoliko nježnih poljubaca, pogleda me u oči i ozbiljna lica, sada starijeg izgleda, kaže: „Volim te, dušo“ glasom od kojega mi se srce odmah zagrije i poskoči.
I tako smo ostali ispod toga drveta još neko vrijeme, ona ležeći u mome krilu, gledajući igru rozih latica dok padaju sa krošanja. Lagano joj mrsih kosu i uživah u u njenom dodiru i mirisu ljetnoga dana koji je bio kao stvoren samo za nas. Gledajući ljepotu koja me okruživala i ljepoticu koja je ležala tu na mojim nogama, sjetih se vremena koje smo dosad proveli zajedno i pomislih – „Ne može mi biti tako lijepo i ugodno s ikim drugim osim nje!“

Forgotten One
[Vrh] Go down
Kikica
VIP legenda foruma
VIP legenda foruma

Female
Taurus Goat
Broj postova: 46200
Godine: 33
Datum registracije: 04.03.2009

PostajNaslov: Re: Erotske priče   sub ruj 25 2010, 20:58

Zaspala si uz TV čekajući me,desna noga "ispala" iz ogrtača,vide se čipka na rubu gaćica.Vrag,pomislim kako si mi namjerno namjestila pozu,znam te.Poljupcem u oko provjeravam da li me "vagaš",kleknem na koljena ljubiti golu nogu,od prstiju,gležnja,cjevanice,koljena. Izdržavaš napad,ni trzajem ne odaješ da me konstatiraš..Bedra su moj omiljeni teritorij,s unutarnje strane klizim vlažnim jezikom,sve sam bliži čipki .Tvoj miris mi pali dodatne senzore u mozgu,slab sam na njega..Jezikom zavrćem čipkasti rub gaćica i tamno smedje dlačice ,uredno potšišanog ulaza u raj me dočekaše.Mmm,osjetim drhtaj bedara,tvoju ruku na svom tjemenu,prste kako mi kosu isprepleću i vuku me k tebi.Lagano širiš bedra i namještaš mi se cijela..Ne žurim,preko tankih gaćica prelazim jezikom po sredini,i pamuk na tvojoj "šumici" mi je sladak.S obje strane bijeli pamuk je mokar,točno brazdom po sredini,od mog jezika i tvoje strasti.Podvlačim dlanove ispod guzice i skidam gaćice zubima uz tvoju pomoć..Divna si,uspaljena,vrela i vlažna..Jezikom je ližem po cijeloj dužini dok stenješ s obje ruke u mojoj kosi,stisak ti je sve žešći dok me privlačiš k sebi ne dajući mi doći do daha.Karlicu izvijaš u susret mojim usnama,jeziku,usisavam je otvorenu,vlažnu ,crvenu i mirisnu,više neznam gdje sam,sav sam se pretvorio u jezik držeći te rukama za guzicu želeći te jezikom osvojiti do dna.
Poslije sam ostao ležati na tvom trbuhu ne mogavši se odvojiti od mirisa ženke.
-Kad si došao,upita me nakon nešto vremena.
-Ne mogu se sjetiti da me ubiješ,bijah iskren i omamljen..

Izvor-roker.bloger.hr-

Zadnja promjena: Kikica; ned oľu 27 2011, 10:27; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh] Go down
Goran
Rođen za pobjede
Rođen za pobjede

Male
Cancer Rooster
Broj postova: 88490
Godine: 30
Datum registracije: 24.09.2008

PostajNaslov: Re: Erotske priče   ned ruj 26 2010, 13:49

Zazvonio mi je telefon u kancelariji. Muški glas. J’el to Zoran? Da. Znaš, možda ti to ne znaš ali ja sam Dunjin muž i bilo bi ti dobro da raskineš s’njom i da mi se ona vrati…

Dunja i ja zabavljali smo se već pet meseci i odlučili kao što godišnja doba nalažu da se na jesen venčamo. Već sam upoznao njene roditelje, i znao sam da je “devojka” tako da mi ovaj poziv uopšte nije jasan… Inače Dunja je sex bomba. Fantastično telo, izvajane noge, kruškaste grudi taman da stanu u šaku i dupe za kojim su se svi okretali. Šlag na torti su bile njene oči. Zračile su seksepilom a obzirom da je nosila naočare taj osećaj se još više povećavao, jednostavno k**** joj je virio iz očiju a sex je volela više od svega….

Rekoh mu ne lupaj čovek ne razumem te šta želiš da kažeš i šta hoćeš uopšte? Da bi me uverio da je “poznaje” počeo je da mi priča kako ju je jebao, kako mu je pušila k****, kako joj je punio pičku, kako joj je stalno svršavao usta ili po licu i kako je obožavala da razmazuje spermu po sebi govoreći uz to “za vaš lepši ten koristite sperma krem”. Dok mi je to pričao osetio sam da se uzbuđujem i da mi se k**** ukrutio te da bi voleo da čujem još po nešto od toga. Znao sam da govori istinu jer je Dunja upravo tako i radila uz tu izreku. Nastavio je da mi priča kako se seksao sa njom, misleći valjda da će me time pokolebati ne shvatajući da me time samo čvršće vezuje za nju. Vrhunac je bio da ako mu ne verujem da pogledam i da sa desne strane po sredini njene ribice ima mali mladež. To je naravno bilo tačno. Otkačio sam ga i jedva čekao da dođem kući i da razbijem Dunju od kurca. Još sa vrata sam navalio na nju. Napaljen vrlo brzo sam svršio gde? pa naravno u usta i po licu. Odmah je usledila izreka “za vaš lepši ten koristite sperma krem”. Dok je to govorila k**** je ostao da stoji i ja sam nastavio da je j****. Posle sexa pitala me je šta mi bi? nisam joj ništa rekao za poziv njenog bivšeg momka već samo da je volim i da sam je se poželeo…..

Prošlo je deset godina od tada. Za vreme svakog sexa zamišljao sam je kako se jebe sa drugim. Pokušavao sam da joj nabacim takvu temu, ali govorila mi je da sam lud i da ne shvata šta mi je i kakvo je to zadovoljstvo da ti drugi jebe ženu. Za početak sam počeo priču o swingerima ali ni to nije davalo rezultate. Njena koketnost me je oduševljavala. Nesvesno je izluđivala muški rod na svakom koraku. Znala je kako izgleda i volela je da tako i bude obučena. A ja sam pomagao kupovinom sexi rublja, provokativnih suknji i haljina….
I onda nakon deset godina. Kada smo jednom prilikom sa društvom bili u diskoteci, u društvu je pored parova bilo i par slobodnjaka, ona je bila u centru pažnje. Duga crna suknja sa šlicom po sred leve noge do pola butine, crni korset i crni blejzer. A ispod crne samostojeće čarape i crne čipkaste gaćice. Ribica uredno ošišana na čirokanu sa izbrijanim usminama. Izgledala je do bola. Plava kosa i naočare sa zlatnim okvirom su dodatno pojačavale njen seksepil. Zezali smo se igrali a naravno i pili, društvo je bilo sve veselije. Primetio sam da se jedan slobodnjak zalepio za nju. Nismo ga poznavali došao je sa nekim od naših poznanika. Zgodan lik naše godište moje visine Milan kako nam se predstavio. Primetio sam da je zaintrigirao. Još dok smo sedeli za stolom video sam da je primetio rubove čarapa, sedeo je sa njene leve a ja sa desne strane, oči su mu iskočile. Malo malo pa bi pogledao dole. Ona koketna kakva je kada je prebacila nogu preko noge dala mu je pogled od koga mu je zastao dah. Video je kraj čarapa golu butinu malte ne do guza. Nekako sam sve to pratio ispod oka. Društvo se zagrejalo od pića zezanje smejanje u najveće. Niko igru zavođenja nije registrovao. Uz moju dozvolu često je pozivao da odigraju neki ples. Igrajući, video sam da je privlači na sebe, da mu je ruka malte ne na njenom dupetu. Za stolom pričao je neke viceve a ona se smejala kao da su najsmešniji na svetu video sam da se međusobno zavode. Reših da im pomognem u tome. Dolivao sam Dunji pića i često nazdravljao da bi je alkohol još više omamio i da nastavi sa svojom igrom a ja sam glumio da sam pijaniji. Milan je često dodirivao, za ruku, leđa a onda i po butini. Kako je vladao polumrak te njegove izlete niko drugi nije mogao da primeti. Kada je spustio ruku na butinu zadržao ju je više nego obično. Pogledao je prema meni i pošto je snimio da ga ne vidim a Dunja ne reaguje, čak je počeo da je mazi i da joj nešto šapuće. Ona se smejala ali mu ruku nije sklanjala. Osetio sam da je pravi trenutak da uradim ono o čemu maštam. Ustao sam i rekao Dunji da idem do toaleta i na vazduh da mi kao ispari piće. Zastao sam u delu pored stuba gde me ne vide a ja mogu da vidim separe. Kako sam otišao Milan je zavukao ruku ispod suknje. Dunja se malo trgla, pogledala društvo za stolom koje ni pet para nije davalo šta se dešava a niti su išta primetili šta se dešava ispod stola. Onda se pomerila napred na stolici raširila malo noge i nalaktila na sto. Tim manevrom omogućila je Milanu da može da je mazi po butinama i da dođe do njene ribice. Znam jer sam mnogo puta to i sam radio. Video sam da se Dunjina guza pomera znao sam da joj masira klitoris i da joj prstima džara po ribici. Gledao sam ih tako neko vreme. Milan je uzbuđivao, nešto govorio na uvo, ona malo vrtela glavom. Znao sam da je ubeđuje da izađu. Dunja se tome opirala ali Milanova ruka pod suknjom očigledno joj je prijala. Nakon desetak minuta maženja ribice, ubeđivanja videh ih da ustaju. Srce mi je zaigralo, jeste da deset godina to hoću ali sada kada to treba da se desi bilo je i drugog stava. Klasika anđeo sa leve a đavolak sa desne strane glave i dobacuju. Presudio je k****, kada su odlazili prema toaletu videh da mu se ruka spustila na guzove odlučio sam da ih pustim da idu do kraja. Milan je ušao sam u wc i pošto nikog nije bilo pozvao je da uđe. Malo se nećkala ali kade je povukao za ruku ipak je ušla. Sačekao sam malo i polako ušao u wc. Ništa se nije čulo. Nađem ih u jednoj kabini jer sam video noge na podu. Nečujno se ubacim u susednu kabinu i pretvorim se u uvo. Čujem da se vataju. Zažalio sam što kao u vojsci nemam kod sebe ogledalce. A onda sam ih čuo:
-kako si vlažna, podigni nogu na šolju, ajde izvadi ga napolje
očigledno ga je slušala jer sam je čuo:
- u jebote koliki je
- uzmi ga malo usta ajde vidiš koliko te želi
tu njihovu priču prekinuli se neki likovi koji su ušli u toalet. Čučnuo sam i pogledao šta se dešava u susednoj kabini. Milanove dve a Dunjina samo jedna noga na podu. Nisam video krajeve suknje očito je Milan podigao da mu ne smeta dok je “vata”. Kada su izašli likovi koji su ih prekinuli čuo sam Dunju kako govori da prestanu i da ipak ne može to da uradi sada, da će se videti drugi put. Milan je poludeo: pa šta da radim vidi ga kako stoji te što si me palila barem ga izdrkaj. Dunja je međutim bila neumoljiva puštaj me iz ove glupe kabine inače ću… Milan je popustio shvatao je da je bolje da je ne ljuti i da proba sreću kasnije. Izašli su a i ja za njima kroz par minuta. Došavši do stola društvo me je pitalo šta mi je i gde sam bio. Rekoh im da mi se malo slošilo i da ovakav ne mogu da vozim kući. A onda upitah Milana da li ima dozvolu i da li može da nas odveze kući. Dunja me je začuđeno pogledala a Milan je sa zadovoljstvom prihvatio. Oprostili smo se od društva i krenuli. Malo sam se teturao i oslanjao na Milana i Dunju. Glumio sam za “Oskara”. Dunja je htela da sedne pored mene pozadi ali sam je sprečio rekavši da hoću da se izvalim i da zadremam ako mogu. Glava mi je bila iza vozačkog sedišta tako da sam mogao da vidim Dunju kako sedi. Milan nije mirovao, nakon pet minuta vožnje zavuče ruku Dunji ispod suknje. čuo sam je kako šapuće:
- da li si normalan videće nas
- ma neće zaspao je
- šta ako nije
- jeste, proveri
- Zorane, Zorane, čuo sam je kako govori
- vidiš da spava, i nastavi da mulja ruku ispod njene suknje
Dunja je samo raširila noge i opustila se.
- de skini gaćice samo nam smetaju
- ti si lud šta ako se Zoran probudi?
- vidiš da spava, a i ako se probudi neće znati da si skinula gaćice
u sledećem trenutku vidim da se Dunja pridiže povlači malo suknju hvata gaćice i skida ih. Kada se spremala da ih stavi u torbicu, Milan joj traži gaćice da ih pomiriše, govori mu da je blesav smeje se i daje mu ih. Milan komentariše kako lepo miriše, kao bi je slatko polizao. Vraća joj gaćice i zavlači ruku pod suknju nastavljajući da je jebe prstima i kaže joj da mu otkopča šlic i da mu drka dok vozi. Ona isprva neće ali očito ruka u pički, flertovanje cele večeri i ja pozadi koji “spavam” naginje se i vidim petlja mu oko šlica. Znao sam da joj je u ruci kada sam čuo Milanovo: to vidiš kakav utisak ostavljaš na njega. Uzajamno drkajući jedno drugo stigli smo pred zgradu. Milan je spremio k**** u gaće a Dunja samo poravnala suknju. “Probudivši” me nekako su me uvukli u ulaz i u lift. Dok smo se vozili liftom, Milan nije izdržao. Jednom rukom me pridržavao a drugu ruku je zavukao Dunji ispod suknje i mazio joj picu. Koliko je to svima uzbudljivo, videlo se po tome što Dunja nije reagovala već mu je samo šapnula smejući se da je lud.Uneli su me u stan a potom u spavaću sobu. Deca su nam bila kod bake tako da smo bili sami. Bacio sam se na krevet i mrmljao nešto. Nisu palili svetlo da me ne probude tako da je iz hodnika stizalo malo svetla. Dunja se sagla da me izuje a Milan kao da su sami zavuče joj ruku ispod suknje od pozadi. Prestani reče mu ali njega to nije mnogo tangiralo. Dok mi je petljala oko cipela čak je zadigao haljinu preko kukova i otkrio joj dupe. Samo je rekao o bože kakvo dupe i zavukao ruku između nogu. Pokušala je da vrati suknju ali nije uspela. Dok se bavila sa mnom da me raskomoti on je sve vreme jednu ruku imao između njenih nogu a drugom joj mesio dupe. Skinuvši mi cipele, pantalone i košulju pokrila me i reče Milanu izlazi idemo u dnevnu sobu da popijemo kafu i konačno spustila suknju. Čim su izašli ustao sam i pogledao kroz svetlarnik iznad vrata, nije ih bilo, čujem ih u kuhinji. priđem da mogu da ih vidim. Dunja stoji pored šporeta a on se pribio uz njeno dupe a rukama joj mesi sise. Ona mu govori čekaj da skuvam kafu smiri se i smeje se. Tad se Milan malo okrenu i videh da je već isukao k****. Dok je Dunja uzimala teglu sa kafom Milan joj je ladno spustio rajsferšlus i krenuo da skida suknju. Čekaj ne stani.. nije vredelo morala je da podigne ruke i da joj svuče suknju preko glave. Pre toga je već skinula blejzer te je sada stajala samo u korsetu i čarapama a njeno dupe je fenomenalno izgledalo između ta dva dela garderobe. Počeo je da joj mesi dupe, hvata sa prednje strane za ribicu kad je ona rekla dosta. Sipala je kafu, on je sa strane posmatrao i polako drkao k****. Da me ne bi primetili vratio sam se u spavaću sobu i opet na svetlarnik. Dunja je izašla prva iz kuhinje noseći poslužavnik sa dve šolje kafe, gologuza, Milan je išao iza držeći je za dupe. Seli su na trosed. On isukanog kurca ona gologuza. Odmah je krenuo da je mazi ali mu je rekla da prvo popiju kafu. Bilo mi je žao Milana koliko ga zeza ali on je rešio da sve istrpi samo da joj zavuče. Niko brže mislim se od Milana nije popio kafu. Dunja se smejala i govorila polako ali njemu je pao mrak na oči, kleknu ispred nje povuče joj dupe na ivicu ležaja i zagnjuri joj glavu u međunožje. Lizao je tako da je Dunja prestala da se smeje i krenula da meša guzovima i rukama da mu mrsi kosu. Videlo se da uživa. Kako joj je celo veče rovario po pički nije trebalo dugo i Dunja je svršavala. Na trenutak zaboravi da joj muž “spava” u susednoj sobi kriknu ali se brzo umiri i tiho svrši. Milan nije prekidao lizanje, gurao je jedan pa dva čak i tri prsta u pičku, a onda mu moja žena reče daj mi ga ajde. Kako je Milan ustao tako ga je Dunja uhvatila za k**** i prinela ustima. Znao sam kako je Milanu jer moja žena puši najbolje na svetu. Često sam joj govorio šteta što nema takmičenja u pušenju bila bi prvak sveta. Sisala mu je, lizala jaja, drkala, oblizivala. Milan je stvarno imao pozamašan k**** kada je kretala ustima da ga što više proguta nije stigla ni do pola. On ju je uhvatio za glavu polako jebao usta. Izgledala mi je prelepo sa ustima punim tuđeg kurca onda joj je pustio glavu i zavukao ruku u korset i masirao sise. Prelepa scena, Ja sam izvadio k**** i drkao polako uživao sam. Deset godina čekanja ali isplatilo se. Konačno je gledam kako je drugi jebe. U sobi novi razvoj situacije. Dunji je trebao k**** u pički, prestala je da puši, okrenula se i postavila četveronoške i isturila dupe. Milan je samo jeknuo, uhvatio k**** u ruku prišao malo protljao ribicu i počeo da joj uvlači. ”Polako, čekaj dok uđe” reče. Gurno je samo glavić pa vratio, pa do trećine pa vratio i onda je ceo strpao. Dunja je samo zastenjala o kako je dobar i velik. Uhvatio je za guzove širio ih i navlačio na svoj k****. Kako su bočno stajali sve sam lepo video. Dunja je spustila ceo prednji deo i obe ruke spustila sebi na ribicu. Znao sam šta radi. Masira sebi klišu. Vrlo brzo je još jednom svršila u tom položaju. Glasnije nego prvi put. Milan je prestao, izvukao je k**** koji se sjajio od sokova njene pičke i rekao da legne na leđa, kako je legla tako joj je podigao noge i iz cuga zabio. Obmotala mu je noge oko leđa a on se spustio i krenuo da je ljubi dok mu je dupe u istom ritmu zakucavalo k**** u njenu pičku. Posle par minuta prestao je da je ljubi uspravio se na rukama i krenuo brzo da je ubada. Znao sam da je gotov. Očekivao sam da vidim kako će da svrši. Međutim Milanu je bilo toliko lepo da nije razmišljao o vađenju, usitnio je jeb počeo da stenje i da joj puni pičku. Još par zamaha i polako se smirivao. Kada se totalno umirio ponovo se spustio i krenuo da je ljubi i da priča divna si neverovatan sex je bio i slično. Moja žena ga je mazila po leđima i odgovarala na poljubce. Ležali su tako jedno vreme onda se Milan digao izvukao k**** iz njene ribice i legao pored Dunje. Nisam mogao da verujem. Njegov k**** je stajao polu dignut kao da malopre nije svršio. Privukao joj je glavu na svoje grudi prebacio ruku i mazio po dupetu dok je Dunja držala njegov k**** u ruci. Pričali su nešto što nisam mogao da razumem uglavnom videh da sklanja ruku sa dupeta da je hvata za glavu i gura prema kurcu. Tada Dunja reče, stani čekaj da vidim šta je sa Zoranom. Pre nego je ustala bio sam u krevetu kako me je ostavila i šumno disao. Otvorila su se vrata. Kroz trepavice vidim da je ogrnula kućnu haljinu, došla je do mene pomazila po glavi poljubila i izašla iz sobe. Doleteo sam do svetlarnika. Spava ko top. Skidala je haljinu i ostaje potpuno gola, samo čarape na njoj. Milan je sedeo na trosedu Dunja je klekla među noge i strpala k**** u usta. Ponovo puna usta kurca dali su mi okidač i počeh da svršavam. Kada mu je dobro popušila samo je ustala i zajahala ga. Bez problema se nabila. Milan joj je mesio dupe ljubio bradavice a ona je jahala… jahala… Trajalo je sigurno pola sata, smenjivale su se poze, čuo sam ženu kako svršava, bila je nagužena kada joj Milan reče: ne mogu više daj da ti svršim usta. Samo se okrenula strpala glavić usta, desnom rukom počela brzo da drka. Milan je eksplodirao, glasno je ječao prva dva tri mlaza primila je usta a onda ga je izvadila i ostatak izdrkala na lice. Predivno je izgledala tako umazana. Polako mu je drkala dok se oblizivala a Milan se smirivao. Ležali su tako neko vreme pušili cigarete i pričali. Dunja mu reče da će mu razmestiti trosed i da prespava kod nas. On se malo bunio pa šta ću ja reći ujutru pa kako će mi na oči ali brzo ga je umirila rekavši mu da sam ga ja pozvao da nas vozi i da je bilo toliko kasno da nijedan taksi nismo mogli da dobijemo te da je bilo najnormalnije da ga zadržimo na noćenju. Razmestila mu je ležaj dok se tuširao, a onda je moja žena otišla u kupatilo. Milan je zaspao samo u boksericama. Uskoro je došla Dunja iz kupatila, uvukla mi dupe u krilo i zaspala….

Izvor

http://www.facebook.com/pages/Carpe-diem-citati-lijepe-misli-poezija/218179838209293
Blizanka
Administratorica
Administratorica

Female
Gemini Broj postova: 70462
Godine: 161
Datum registracije: 21.01.2009

PostajNaslov: Re: Erotske priče   ned ruj 26 2010, 19:34

Strast ljetne noći

Vraćali smo se iz Istre na kraju upravo savršenog ljetnog dana, nebo je već bilo posuto zvijezdama i cestom su rijetko prolazili samo automobili. Lagana muzika opuštala je naša ugodno izmorena tijela. Mazila sam njegov potiljak, predivne duge ruke, ramena, a on je nešto ipak još vrlo suvislo pričao o proteklom izletu i mjestima koja smo obišli. A meni je na pameti bilo samo jedno, biti što bliže tom prekrasnom mužjačkom tijelu. Stoga se uskoro moje bezbrižno pipkanje njegove kose polako preobrazilo u strastveno milovanje.

Ruke su mi nestašno plazile po njegovom tijelu, zavlačile se pod rukave, otkopčavale gumbiće košulje… spuštale se do prepona… On je vozio i kao da nije pridavao ni trunku pažnje onome što radim. Otkopčala sam mu pojas, rasporak i zavukla ruku u njegove hlače, a on se samo nasmiješio na to i nastavio pričati o gospodarskim prosperitetima Istre. Mazila sam mu topla jaja i malca kojeg je probudio moj dodir. Oh, obožavam taj osjećaj kada mi k**** raste pod rukom, kad osjećam kako se ukrućuje, kada se proteže… Kad znam da barem taj najvažniji mišić nije ravnodušan prema meni. Poželjeh ga istog trena držati u ustima, pa gotovo legoh na njegova koljena s željom da mu popušim uistinu prekrasni k****.

Zabih mu glavu u prepone i udahnuh dobro znani miris. Taj miris njegovog kurca, taj opojan mošus, osjećala bih svaki put kada se napali. Taj k**** jednostavno bi promijenio miris kada bi bio napaljen, promijenio poput bestijalno narajcanog soba koji mami ženku na parenje. Izvadila sam mu k**** te ga pohotno strpala u usta. Onako polumekan izgledao mi je poput neke drage, samo moje igračke. Ljubila sam njegov vlažni glavić, strastveno ga proždirala svaki put za centimetar više, a on mi je uzvraćao čežnjom te svakim mojim poljupcem postajao sve veći i tvrđi. To me je strašno uzbuđivalo, pa sam ga počela još žešće pušiti. Sad je predamnom stajao onaj k**** kojeg stvarno volim - velik i tvrd, spreman za ubod.

- Obožavam tvoj k**** - rekla sam mu u predahu, mazeći se licem o njegov kolac, skupljajući slinu sa svojih usana.
Naravno, nije ništa odgovorio. Tek lagani smiješak digao je kutove njegovih prekasnih usana. Mene pali ta njegova nazovi ravnodušnost, pa sam mu sad još strastvenije drkala k**** i mazila ga licem, lizala duž cijele njegove dužine kako bi mi ruka glatko klizila po njemu, pohotno ga obavijala usnama, predajući se sto posto tom užitku. Moja mala već mokra žudnica počela se još više buditi. Svakim trenutkom postajala sam sve svjesnija njenog postojanja i njezine snažne potrebe da ju utješi k****. Iznenadna škripa kočnica prenula me je iz ovog užitka i utjerala mi strah u kosti. Za trenutak sam u svojoj glavi izrežirala čitavu scenu nesreće i stranicu Crne kronike.

No, nije na sreću bilo ništa loše, jednostavno nije više mogao voziti. Stao je pokraj ceste i praktički mi naredio da izađem van. Zakoračih iz auta u neki vjerovatno lijepi krajolik kojeg je u potpunosti proždirao mrak. Čuli su se samo cvrčci i neke kasne ptice pjevice. Uopće mi nije bilo jasno u čemu je sada problem, pa sam blijedo stajala na cesti. I on je izašao iz automobila pa smo se ponovno sreli na mojoj strani auta. Upaljeni farovi obasjavali su grmlje uz cestu, a nas dvoje stajali smo nijemo jedno pred drugim. Samo su užurbano disanje i pogled u oči otkrivali našu suštinsku povezanost.

Tada me je snažno uhvatio za glavu, zabio mi duboko jezik u usta i stao strastveno ljubiti. Njegove nemirne ruke prolazile su mojim tijelom, grabile me za grudi i stražnjicu, skidale one male ljetne krpice i bacale ih na auto. Za nepunu minutu stajala sam gotovo potpuno gola nasred ceste, samo su gaćice i sandale ostale na meni. Posjeo me je na moje krpice razbacane po haubi i stao strastveno rajcati. Osjećala sam kako njegov jezik tek nježno dodiruje “slabu točku” moje uspaljene pohotnice. Toplina koja je probijala kroz lim lagano je žarila moju guzu, a on je nenadjebivo pogađao moj klitoris i vodio me ravno prema ludilu. Jer, ovo što on meni radi je ništa drugo do li čisto izluđivanje. Paljenje bez davanja. Igra živaca i strasti. U meni je sve silovitije ključala čežnja za vrhuncem. Kad više nisam mogla izdržati rekla sam mu glasno:

- Jebi me!
- Neka, sad vidiš što ti meni radiš - odgovorio mi je s pobjedonosnim smiješkom na usnama.
A onda se svojski prihvatio obrađivanja njemu najdraže stvari na svijetu. Pokidao je moje gaćice i uronio svoj jezik u moju vlažnu dubinu, zatim se bacio na klitoris i nepogrešivo me stao voditi prema beskrajno željenom klimaksu. Svakih nekoliko minuta prošao bi poneki automobil; neki su trubili, a neki vjerovatno nisu ni skužili o čemu se ovdje radi. A on je tek kad sam tresući se i ridajući svršila odlučio da mogu primiti njegovu kitu. Pa je onako, iz raskopčanih hlača, kakvog sam ga ostavila u automobilu, izvadio svog klipana i ugurao ga ravno među moje vlažne, nabrekle usmine. Probijao se polako, prodirući centimetar po centimetar kroz moj uski hodnik. Uvijek se, pa i sada, čudio kako imam malu “pipicu”, kako ju on od milja naziva. Kad ga je napokon uvalio do jaja, uhvatio je svoj "radni" tempo i stao me silovito ševiti.

- Oooo, jebi me... jebi me - vrištala sam od uzbuđenja. Moj krik nadglasio je i cvrčke i ptice pjevice, i ispunio, činilo mi se prirodnom strašću, cijeli kraj. Nisam mogla razmišljati krije li ovaj mrak neke kuće i hoće li moj bludni krik nekoga probuditi. Predala sam se njegovom kurcu u potpunosti i pustila da me jebe u oslobađajućem mraku, na nekoj nepoznatoj cesti. Svojim dubokim uzdahom najavio je da je blizu kraja, no nisam htjela da ova čarobna igra završi bez mog svršavanja.
- Jebi me odostraga - naredih mu, a on me bespogovorno poslušao.

Začas smo promijenili pozu. Ušetao je svoju batinu ravno u moju guzu. Toplina uzbuđenja šiknula mi je odmah u glavu i slila se prema grudima. Lagana vrtoglavica opijala mi je mozak, koji se ionako nije bavio onim čime bi trebao. Uvaljivao mi je svoju batinu sve dublje i puno snažnije nego prije, a ja sam prstima dražila klitoris. Vodio me je snažno i sigurno prema vrhuncu, koji se svakim njegovim novim ubodom sve više bližio. I napokon svrših, snažno u grču, nabijajući se silovito na njegovu batinu da produljim vrijeme ovog opojnog užitka. Odmah potom izvadio je batinu i smjestio je među moje vlažne guzove. Stisnuo je oble polutke moje guze, pritišćući njima svoju uspaljenu batinu, i svršio prosipajući svoj vrući, gusti sok visoko po mojim leđima.
Tako je naš savršen dan završio savršenom ševom. Divna su putovanja u dvoje, izleti i ove male-velike stvari koje ih čine trajno nezaboravnim

izvor

Osho Rajneesh

Carpe diem - citati, lijepe misli, poezija
[Vrh] Go down
http://www.facebook.com/pages/Carpe-diem-citati-lijepe-misli-poezija/218179838209293
Kikica
VIP legenda foruma
VIP legenda foruma

Female
Taurus Goat

PostajNaslov: Re: Erotske priče   ned ruj 26 2010, 19:35

BDSM
Nisam fan BDSM-a ali se prisjetih Renate i njezinih povremenih "bijegova" iz bračne monotonije u moj brlog....
-Padaju li ti na pamet neke stvari koje još nisi probala?-podbadam je jer znam kako bujnu mašti Renata ima...
-Još pitaš..I dalje je upitno promatram,čekam da nastavi..
-Voljela bih te svezati i izludjivati te.
.-Zašto ne probaš s mužem?
-Ma kakvi,rekao bi mi da sam kurva.
-Kreten,ustvrdim ali se Renata suzdržala od komentara..I nije me briga,svak ima svoje..Pridignem se do ormara,uzmem remen i legnem na parket do radijatora..
-Zbilja si lud,veli ,malo me je sram,pokušava se izvući
-Ne brini,neću nikom reć,a i mene je sram,pokušavam biti duhovit..Nisam se dao smesti,legao sam na ledja i gledao što će uraditi.Uzela je remen i privezala moja zapešća za cijev radijatora blago se smiješeći.
-Lupežu,nemoj se žaliti,sam si tražio..

Uzdigla se iznad mene neprestano me gledajući u očipolako podižući ogrtač otkrivajući bedra i mameći moju erekciju.Kad bi zumirao bedra,prešla bi na sisu otkrivajući je i skrivajući.Dopala mi se njezina igra,šuteći sam je pratio i izbočinom na boxericama pokazivao kako mi se dopada njena nova ludorija..Ugasila je klimu smijući se kako ću se još više znojiti.Čekalo me je uzbudljivo popodne.I vrelo..Uživala je držeći me na tihoj vatri.Nisam se puno bunio jer jedino što mogu očekivati je, poznavajući R.,vrhunski užitak.Pustila je Santanu ne prestajući uvijati svojim kukovima iznad mene..Stala je iznad mene milujući stopalom nabreklinu u boksericama i raskopčavajući ogrtač.Bacila mi ga je preko lica znajući da ga ne mogu pomaknuti.Uživala je u nadmoći i svom učinku na mene.Pokriven ogrtačem preko glave osjetim njen topli dah na bedrima i jezik preko tankog platna uzduž kurca..Bedrima mi je prostrujalo tisuće volti a Renata i dalje nije skidala moje gaćice već se igrala ne dozvoljavajući mi ni da gledam,samo da osjećam.Dojkama mi je dražila prsa dok je lagano sjela vrelom picom na uspaljenu erekciju u gaćicama lagano se kližući od jaja do glavića.
Koja vrelina.Nikad u životu nisam osjećao takav naboj u bedrima iako sam svršio prije sat vremena.
Mijenjala je intenzitet pritiskanja spuštajući usne na moje grudi ostavljajući vlažan trag.Spustila se niže na moja koljena i jezikom potegla gaćice dok sam ja spremno dižući guzu pomagao da me oslobodi muka.Oslobodila ga je i spremno dočekala u usta,prvo lagano a onda sve jače i dublje.Osjetivši da me je napalila do kraja nastavila je ljubiti moja prsa namještajući bez ruku vrelu picu na tvrdog mučenika skidajući zubima ogrtač s moje glave u hvatajući zubima moje usne,grickajući ih i provocirajući jezikom.Onda mi je strasno usisala jezik nabijajući se istog časa na tvrd k****,isprva lagano,do kraja..Zapešća su me stiskala htijući je uhvatiti za guzove i nabiti do jaja ali nije bilo moguće.Koliko god je bilo moguće propinjao sam se o pod njoj u susret da što dublje u nju uronim.Bespomoćno sam uživao dok je Renata sve brže kružila kukovima oslanjajući se rukama na moja prsa.Dok me znoj sve jače oblivao stala je i umirila se.Pridigla se okrutno u uzela vlažan k**** u ruke stiskajući ga.Upirao sam se bespomoćno da me vrati u raj..A onda je sjela na njega i nastavila galopirati sve brže i brže pritiskajući me butinama kao mamuzama dok su joj dojke njihale pred mojim očima mameći mi slinu dok sam ih bespomoćno gledao želeći a ne mogavši ih dohvatiti.Bile su mi na dohvat usana,jezika ali to je bio maksimum.Upirao sam se o pod kukovima i ledjima da joj pridjem bliže što joj je,kao i meni,podizalo uzbudjenje u pravom divljem sjedinjavanju.Osjetio sam pojačan stisak njenig prstiju na prsima i stiskanje butinama znajući da se bliži trenutak eksplozije..Nastojao sam uskladiti svoj ritam upiranja da svršim netom iza nje,a onda je ubrzala stenjući kao nikad do sad,umirila se primajući moje upiranje kao želju da nestanem u njoj cijeli a onda vrisnula zarivenih nokata u mene.I ja sam se počeo u nju prazniti dok je padala dojkama i licem po meni hvatajući zrak kao riba na suhom dok je s nas curila znoj,sperma,sve..
Ovo je bilo nezaboravno,zbilja.

Izvor-roker.bloger.hr

Zadnja promjena: Kikica; ned oľu 27 2011, 10:28; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh] Go down
Blizanka
Administratorica
Administratorica

Female

PostajNaslov: Re: Erotske priče   ned ruj 26 2010, 20:03

Na haubi

Išli smo jednom na Bled ,imao sam posla ,vrlo kratko i Magda se ponudila da će radije provest dan sa starim dosadnjakovićem i njegovom krntijom bez klime na +35C nego na polupraznom fakultetu na kom samo studenti štreberi slušaju što ona ima reć dok oni pametni uživaju na Jarunu i na moru..Imao sam joj što o Bledu pričati jer sam ga upoznao od šanka do šanka...
Čekala me je u Villi Bled dok nisam završio posao a onda smo skupa popili kavu na Titovom vidikovcu odakle se pružao najljepši pogled na jezero.Poželjela je ukrasti pepeljaru od 2 kg i operacija je izvedena ..Plašio sam se da joj ne padne neka veća ludost na pamet jer je oko nas bilo otmjenih ljudi ozbiljnih godina..Na povratku je inzistirala na seoskim putevima da bi mogli voziti otvorenih prozora s prirodnom "klimatizacijom"..Osam sati navečer,mrak je bio blizu ,vozili smo ne gledajući putokaze,po sjećanju dok je njezina ruka neprekidno milovala moje butine..Sumrak je pokrivao cestu ali i padao mi lagano na oči.nije odustajala ..Parkirao sam na nekom odvojku ,više u šumi nego na cesti i okrenuo se k njoj.
-Mislila sam da nikad nećeš shvatiti,bilo je jedino što je rekla dok je posegnula za remenom.Bila je crvena u licu,dal od sunca ili želje.Bacim se na njenu majicu ,preko glave,dojke se oslobodiše tople i znojne dok je Magda već držala u rukama nabreklu želju,raskapčam traperice,svlačim ih,ona jednom rukom gaćice,drugom mene svlači,dižem guzicu, pomažem,trga moje bokserice spojeni poljupcem jedno drugo udišući..Ja nabrekao,bradavice na njenim dojkama strše u nebo i traže moje usne,neznam kud ću prije,na njih,na goli vrat,usta..Letim rukama po njenom tijelu,vrela je,spustim ruku,mala je vlažna....Zraka u plućima je sve manje,rukama me gura na zadnje sjedalo i baca na ledja prilijepljena uza me,hvata za k**** i opkoračuje me bludnim pogledom dok nestajem u njoj držeći je za guzicu i prepuštajući se užitku ..Jahala me je žestoko i odjednom stala.Pridigla se i izvlaćeći me van,u mrak rekla:
-Poševi me na haubi,oduvijek sam to željela..

S trapericama na gležnjevima stao sam iza nje,namjestila je guzu visoko dok se oslanjala na vrelu haubu.Ušao sam u nju odjednom i nastavio gdje je ona stala.Stenjala je gurajući mi predivnu stražnjicu u krilo,lomila me..A onda učinila ono što nisam očekivao,okrenula se i sjela golom guzicom na vrelu haubu vukući me za k**** k sebi.Nestadoh u njoj upirući se sputanim nogama i s trapericama na gležnjevima dok me ona šakama stiskala i u se uvlačila.Vrela hauba,vrela Magda,vrela lipanjska noć i vreli vulkan je eksplodirao u nama dok sam polegao po njoj istječući kao rijetko kad obilno u nju..Bez daha oboje ..
izvor

Osho Rajneesh

[Vrh] Go down
svilena
Aktivni član
Aktivni član

Female
Gemini Goat
Broj postova: 907
Godine: 44
Datum registracije: 05.08.2010

PostajNaslov: Re: Erotske priče   ned ruj 26 2010, 20:08

STRAST VJETROVA

Susret na dogovorenom mjestu.. kroz gomilu ljudi vidim te kako stojiš i čekaš..promatram te iz daleka.. prilazim.. okrećeš se.. oči nam se sretnu i tvoj pogled razlijeva se po meni.. osjetim trnce po cijelom tijelu..
Prilazim ti polako.. osjećam tvoju blizinu.. drhtim, a nije me strah.. upijam te i tražim ti u pogledu onaj sjaj.. a između nas prolaze ljudi, guraju se..gledam ti usne što mi nešto govore, a ništa ne čujem.. zuji mi u glavi.. želim ih samo poljubiti.. osjetiti..
Uzimaš me za ruku i kroz gužvu vodiš me, pristajem ići za tobom gdje god da me vodiš..vjerujem ti.. vodi me..
Ulazimo u tvoj stan, polumrak je.. prilaziš mi s leđa.. osjetim tvoje ruke na sebi.. gorim.. primjećuješ to, privučeš me sebi.. disanje mi se ubrzava, zavlačiš mi prste u kosu, podižeš je i poljubiš me nježno u vrat.. obgrliš me cijelu, lagano mi dotakneš grudi i tada me snažno povučeš prema sebi i šapneš mi kako si dugo htio da se ovo dogodi...
Okrećem se prema tebi.. hvatam ti pogled.. prstima dodiruješ rubove mojih usana, obližem ih.. osjetim tvoj skliski jezik, kako ih liže i vlažne,tople usne nam se konačno spoje u strasni poljubac.
Uzimaš svilenu vrpcu i dvije čaše vina.. prekriješ mi oči povezom, i svlačiš me, dio po dio..

Sad sam tvoja igračka.. mirišeš mi kosu, jezikom kliziš po mom uhu, spuštaš mi prst na usne, razdvajaš ih, izazivaš me, otvaram usta očajnički tražeći izgubljeni dah.. ližem ih.. spuštaš vlažne usne sve niže.. svojim mokrim, mekanim i toplim jezikom ližeš moje grudi, a rukama ploviš po mojim oblinama, dodiruješ mi grudi, vrhove mojih bradavica, jagodicama kružiš po njima, ljubiš ih usnama, pa lagano, sasvim lagano istražuješ jezikom, a onda kad najmanje očekujem, ugriz, pa brz dodir jezikom i vlažnim usnama da ublažiš bol..i moj sve glasniji uzdah.. Izazivaš moje tijelo smjenjujući bol i neizmjeran užitak..
Uživaš gledati kako reagiram na tvoje podražaje izluđujući me, drhtim, lagano se izmičem jer tvoje su ruke kao živa vatra..
Grizem si usne, a sekunde su mi duge kao vjekovi.. strašno sam ožednjela, prinosiš mi čašu ustima i puštaš me da malo otpijem, a ostatak proliješ niz moju bradu po vratu.. osjetim tekućinu kako klizi i tvoj ljepljivi jezik kako je skuplja... neizdrživo je dobro..osjetim tvoje usne i tvoj topli dah me opušta..

Uzimaš moju ruku i stavljaš je između svojih nogu, na svoje prilično nabreklo i tvrdo međunožje. Otkopčavam ti hlače i kroz bokserice uhvatim ga cijelog u šaku.. mazim tu savršenu izbočinu.. totalno je nabrekao i propinje se kroz tkaninu, spreman.
Osjetiš zatim moje ruke kako klize ispod tvoje košulje, milujem te ispod po prsima.. a pod prstima osjetim vrelinu tvog tijela.. spuštam se na koljena, rukom ti dodirujem prsa, a poljupcima šaram po tvom trbuhu na putu do onog mjesta koje tako neodoljivo želim..
Počinjem lagano.. naslonim tvoj glavić na početak jezika i lagano ga uvodim dužinom jezika u usta, najdublje što mogu.. izvlačim ga do sredine i usnama pokušavam ponovo nježno usrkati.. jezikom istražujem svaku nabreklu žilicu na njemu, pratim trag žile od korijena do vrha, pa dole.. ližem ti jaja, uzimam jedno po jedno sasvim lagano u otvorena usta i oblizujem ih jezikom.. vračam se lizati ti preko kurca, sve u jednom potezu kao da s njega curi sladoled.. sve do vrha, gdje vrhom jezika istražujem onu malenu rupicu na vrhu glavića, vrhom jezika je malo širim i sišem te slatke sokove iz njega.. volim njegov okus i miris...
A ti me držiš za glavu, dok ti ja pušim.. lagano me povlačiš za kosu, dižeš mi glavu, ubrzano dišeš i lagano hvatamo ritam, ravnomjernim pokretima vadiš ga i nabijaš, kako bi mogla da uzmem zraka.. usne mi se stežu oko glavića i gutam ga..

Ljubiš mi grudi koje se sve brže spuštaju i dižu.. oduzimaš mi svu snagu.. uz tebe nemam snage učiniti nijedan pokret, smo drhtaji potresaju mi tijelo, prouzrokuju veliku želju da postanemo jedno, iz mojih uzdaha ti znaš što ti je raditi..

Poprilično sam već vlažna, provlačiš mi prstom po sredini, rastvaraš je i dodirneš to blaženo mjesto od kojeg osjetim leptiriće u stomaku.. tvoj jezik je mazi.. cijeli klitoris mi staviš između usnica i lagano ga zubima grickaš, usisavaš, miluješ jezikom i ljubiš taj osjetljivi mali bombončić koji buja, a ja se izvijam se od užitka.. guraš mi jezik, osjetim ga u sebi.. cijelim licem si u njoj.. osjećaš njezin ukus u ustima, i te sokove koji ti se slijevaju niz bradu..
Uzimam te za lice, prinosim mome licu.. oči nam se susretnu, usnice nam se rastvore i nježno, strasno, duboko, divlje ljubimo se jezicima, istražujući usta jedno drugom..

Uvlačiš se polako između mojih nogu i pripajaš se uz mene.. milimetar po milimetar ulaziš u mene.. a svaki budi neizmjernu strast.. osjetim te u potpunosti, tako si nježan.. želim da zauvijek tako ostaneš u meni, da me ispunjavaš.. počinjemo tražiti ritam ljubavi dok prodireš u mene, postaje malo brži, a opet nježan.. izlaziš i ulaziš i više nema granica.. galopiramo prema vrhuncu.. vrijeme je stalo za nas.. samo sklopim oči i pustim da me vodiš..
Toplo je i znoj se cijedi s naših tijela.. u nosnicama osjećam kako oko nas lebdi onaj jebozovni miris mješavine znojavih tijela i spolnih mirisa.

Počinjem drhtati, čujem kako uzdišeš i stenješ i nakon nekoliko sekundi ubrzavaš, snažno mi stišćeš bedra, streseš se, uzmakneš unazad i svršiš po meni tako snažno da osjetim svaku kapljicu vrele sperme kako me peče.. tresem se ko nikad.. svršavam.. dok ti prazniš svoja jaja, ja razmazujem spermu svuda po sebi.. pružio si mi savršen orgazam. Bila sam tako mokra i ljepljiva, a ti si me samo poljubio, zadovoljan i opušten.. zagrlila sam te i dugo smo ostali tako.. dok nisam morala poći..

Zadnja promjena: svilena; ned ruj 26 2010, 20:15; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh] Go down
http://mojainternetgalerija.blog.hr/
Blizanka
Administratorica
Administratorica

Female

PostajNaslov: Re: Erotske priče   ned ruj 26 2010, 20:14

Od poljupca do seksa

Jel mozes da zamislis kako sedimo u veoma romanticnom klubu i uz lagani razgovor pijuckamo gutljaj po gutljaj vina… ?
posle pregrst prijatnih recenica i razmenjenih osmeha pozivam te da zaplesemo
odmicem stolicu da lakse ustanes i krecemo ka delu gde se jos dva para lagano njisu uz ritam muzike…
klub je polupun, a uz prigusena svetla i laganu muziku je i jako romantican… prilazimo podijumu dok gosti koji sede Ljubomorno sa zaviscu posmatraju kako tvoja prelepa zelena haljina klizi uz tvoje carobno , vitko telo…

pocije nezna pesma i dok su nam sake spojena njisemo se jedva primetno uz muziku…
tvoja ruka mi je preko ramena, a ja osetim kako haljina deli moju ruku od tvojih ledja, kako se nezan materijal migolji dok te nezno pridrzavam u toku plesa…

tela su nam sve bliza kako plesemo i osecam miris tvog parfema koji me ocarava…
ruka mi klizi po tvojoj haljini pokusavajuci da oseti svaki milimetar tvoje koze …
odlucujemo da se vratimo za sto, opustili smo se previse…
ali za stolom vise nije kao ranije…
sedimo jako blizu jedno drugog i moja ruka je neprekidno oko tvog struka, a tvoji svetlucavi osmesi me jo vise opijaju . . . .
ne slusajuci sta pricamo, jer mi je to sasvim nebitno, uz svetlo svece na stolu koja daje tek toliko svetlosti da ti vidim konture prelepog lica i divan osmeh, polu osmeh, pun srece…
…. priblizavam se tvojim usnama sa velikom ceznjom iscekujuci tenutak dok nam se usne ne spoje, cekao sam na to samo pola sekunde, toliko je trajao taj osecaj neizvesnosti koji je neponovljiv, a onda sam osetio kako nam se usne doticu….
…. i prevladao je osecaj koji ne mogu recima da opisem…

u malom kutku kluba, udaljenog od radoznalih ociju, taj poLjubac se pretvara u mali milion poLjubaca….
oboje razmisljamo kako smo trebali ovo ranije sebi da priustimo, ali ipak sada je nekako najlepse…
uzivajuci u nasem prvom poljupcu…
uz sasvim tihu muziku i odsjaj svece koji se odbija od nasih casa…
znajuci da smo sasvim sami i ostavljeni da uzivamo od ostalih gostiju i osoblja…
sasvim smo se opustili i moja ruka te miluje preko haljine i osecam kako ti je koza napeta i uzarena os uzbudjenja..
dok me ti rukom grlis i milujes malo po vratu, malo po kosi od nazad…
kolicina vina i strast koja je buknula su uradili da se sasvim opustimo . . .
polako ti milujem stomak i tada smo shvatili da je najbolje da krenemo ka stanu…
imas problem sa otkljucavanjem stana od mojih poLjubaca i grlenja sa ledja, oko struka milujuci ti stomak…
govoris mi da stanem, ali to ne utice na mene i nekako uspevas d otkljucas stan, ulazimo u stan i jedva zatvarajuci vrata te drzim oko struka drugom rukom ne davajuci da se udaljis….
ne znam ni kako smo se izuli, ali za sekund smo se Ljubili… jos strastvenije nego pre znajuci da smo sasvim sami…
prislanjam te uz zid i Ljubim i milujem tvoje telo preko haljine, pripijam se uz tebe…. zeleci da osetim toplotu koja te ispunjava…
milujem ti vrat i deo iza uha… sasvim polako dok te Ljubim… osetim tvoje grudi kako me kroz haljinu dodiruju….
podizes jednu nogu oko mog struka, cime ti se haljina malo zadigla i tvoja prelepa noga me je obuhvatila….
odmicem te od zida i moja ruka klizi dole niz tvoja ledja sasvim ispod tvoje butine i odizem te od zemlje, automatski me obuhvatas i drugom nogom i grlis oko vrata non stop me obasipajuci POLjupcima…..
nosim te u spavacu sobu u kojoj je kkrozpoluspustene roletne ulazila mesavina mesecine i ulicne rasvete…
spustam te na krevet i pocinjem da te Ljubim po vratu, ramenima dok ti prstima nezno spustam bratele….
nesto mi sapuces, nisam siguran, ali kao da si mi sapnula da nastavim….
Ljubim ti ramena i kako ti spustam bratele tako ti Ljubim ruke

tako ti Ljubeci vrat svlacim ti haljinu do stomaka …
pa se spustam i Ljubim ti grudi do granice brushaltera…
desnom rukom ti milujem butinu i polako zavlacim pod haljinu par centimetara pa izvlacim….
zatim sve dublje i dublje polako ti podizuci haljinu prema stomaku…
zavlacim obe ruke ispod tvojih ledja i malo te odizem od carsava… otkopcavam ti brushalter….
i svlacim ga sa tebe…
tvoje divne grudi me sasvim rasplamljuju i pocinjem nezno da ih milujem… i da ih Ljubim…
u pocetku polako i okolo naokolo, ali vremenom sve blize tvojim cvrstim i ispupcenim bradavicama… polako ih Ljubeci shvatam , iako nista ne govoris, da me zelis….
mozda cak i vise nego ja tebe….
ta haljina koja mi je toliko motivacije davala sada mi samo pravi prepreku i zelim da je svucem sa tebe… odizem ti butine od kreveta i nezno svlacim haljinu, dizes spojene noge da mi olakasa da je svucem…
tvoje svetlo plave gacice su predivne… kao i ti cela…
Ljubim te, vrat , grudi, ramena, usne… milujem ti grudi, nezno stiskam bradavice….
prelazim rukom preko stomaka… tako je topao…
pocinjem da te mazim tamo gde najvise zelis…..
preko gacica osetim kako si vruca i vlazna…..
na moj prvi dodir nekako si mi dala do znanja da ti jako prija, kao da nisi mogla da docekas….
Ljubim ti grudi, vrat… sisam bradavice… dok ti prstima polako mazim najintimniji deo …
pa polako ubrzavam….
otkopcavam kosulju, bacam je sa sebe…..
a ti mi u medjuvremenu otkopcavas kajs……
pomazem ti, na brzinu skidam pantalone i ostajem u boksericama….
drhtimo oboje koliko smo uzbudjeni….
Ljubim te preko stomaka i ppka, spustajuci se dole do gacica….
lizem te preko gacica dok ti sa rukama polako svlacim gacice sa strane… do pola sam ih svukao i vidim deo tamne strafte koji se ostavila sablonom… to me jako uzbudjuje , ako je moguce biti uzbudjeniji….
nastavljam da ih svlacim, a ti malo podizes guzu od carsava tako da sam ih svukao sasvim do butina….
bacam gacice na stranu i uz pomoc mesecine i ulicne rasvete gledam u tvoju predivnu ribicu…. sasvim depiliranu osim te strafte po sredini koja je fantasticna….
vracam se gore i Ljubim ti vrat u grudi…..
dok te rukom nezno mazim po unutrasnjoj strani butine uzivajuci u mekoci tvoje koze…
sve se vise priblizavajuci tvom vulkanu strasti koji je jedva docekao da ga dotaknem… kada sam te dotakao osetio sam da si neverovatno vlazna i da me zelis neverovatno jako…
Ljubim te i dalje osecajuci tvoj parfem izmesa sa mirisom strasti…

ljubim te po sisama, uvlacim bradavice…. pa malo vrat…
dok te moj prst mazi po vlaznoj ribici… polako ga stavljam unutra…
idim da ti jako prija,,, pomalo se nabijas na njega, jednom, instinktivno….
uzdizes i nekontrolisano pocinjes da me mazis po boksericama masirajuci me preko bokserica koje hoce da explodiraju koliko sam napaljen…
stiskas mi kitu preko bokserica dok ti prstom sve brze i brze prodirem unutra…..
tako si uska…
ljubim te preko sisa po stomaku i spustam usne dole… prema tvom klitu…. vrhom jezika kruzim oko njega… dok je moj prst u tvojoj napaljenoj pickici…..
pocinjem da te lizem, od mog prsta pa sasvim do klita…. polako ubrzavajuci prstom oko kojeg se grci tvoja pickica….
moj jezik i prst te dovode do ludila i pocinjes da uzdises. . .
stimulisem ti G tacku prvo sa jednim, pa onda sa dva prsta…..
sapuces mi “udji u mene, uzmi me….”
sve brze i brze ti lizem pickicu , da nisam prekinuo mislim da bi svrsila … klecim izmedju tvojih nogu, skidam bokserice… spremajuci se da udjem u tebe, u tu tvoju divnu, vlaznu, vrelu pickicu… sva je nabubrela od zelje i napaljenosti
taman da zauzmem Pozu prekidas me i sapuces mi ” sacekaj, hocu da osetim tvoj obrijani k**** kako prolazi kroz moje usne “….
legao sam na ledja i ti si pocela da mi pusis, nekako nezasito, puna zelje….
dala si mi pickicu na usta dok mi puis, lizao sam je i Tucao prstima,,,, curelo je iz nje…
toliko smo napaljeni da reci uopste ne biramo….
a ti tako lepo pusis , stavljas i jaja u usta, a to jako volim…. Dok mi sisas jaja a k**** mi nadrkavas, gledajuci u pravcu mojih ociju…
menjamo Pozu, sada sam ja na tebi stavljam ti noge na svoja ramena… glavicem ti mazim pickicu….
sapuces mi opet ” hajde , udji u mene, hajde, tako te zelim, zelim da me Tucas” ….
stavljam ga i polako ulazim u tvoju uzanu pickicu…
polako i nezno
do pola, pa do kraja, onda ga malo izvlacim pa opet polako do kraja….
zatim sve brze…
vise ne osetim da si uska, grcis se , znam da si svrsila…. ali ja nastavljam i dalje da te Tucam sve brze i brze
polako ga izvucem celog pa ga naglo sjurim do dna tvoje pickice… to ti jako prija…

uzivamo u deljenju znoja i uzadaha, koji su sve glasniji …
uzivamo u deljenju Ljubavi
shvatamo da to nije tucanje, vec da je to vodjenje Ljubavi
uzimam te od Pozadi, stavila si glavu na jastuk i isturila guzu….
ulazim u tebe, u toj pozi imam osecaj kao da mogu dublje da prodrem u tebe, a i tebi odgovara Poza….
ubrzavam, mislim da cu svrsiti, ali ubrzo shvatam da je poceo da te trese jak orgazam i da se nekontrolisano grcis i savijas ispod mene….
ne svrsavam jos, vracamo se u prvobitnu pozu,, opet ti dizem noge na moja ramena i prodirem u tebe, ovaj put znam da cu brzo svrsiti, gotov sam, ne mogu da se suzdrzavam vise iako zelim da ostanemo vecno spojeni….

gotov sam, vadim ga iz tebe i svrsavam ti po sisama, stomaku…..
mislim da si i ti dozivela jedan mali orgazam na samom kraju… lezem pored tebe
grlim te i u obliku srca smo zagrljeni i uzivamo u extazi…i mirnoci….
povremeno se opet PoLjubimo
i uzivamo….
THE END

izvor

Osho Rajneesh

Zadnja promjena: blizanka; ned ruj 26 2010, 20:23; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh] Go down
Goran
Rođen za pobjede
Rođen za pobjede

Male
Cancer Rooster
Broj postova: 88490
Godine: 30
Datum registracije: 24.09.2008

PostajNaslov: Re: Erotske priče   čet lis 28 2010, 11:51

Zabranjeno čitanje i pisanje na ovoj temi mlađima od 18 godina

Radio sam, pola ljeta, sav živčan, kad zvoni telefon. Javim se, šefica me oslovljava prezimenom i kaže: Dođite na razgovor. Starija je oko deset godina od mene, žena sasvim u redu, inače me zove imenom, pa me ovo iznenadilo. U faci je bila tako slatkasta, srednje tamne puti, odlične linije za svoje godine, ni mršava, ni debela, taman. Imala je ravnu crnu kosu s ravno podrezanim šiškama iznad obrva i dooobre sise. Uzeo sam rokovnik i kemijsku, uputio se prema njenom uredu. Ulazim, ona sjedi prekriženih nogu, gleda neke papire. Nosila je užu suknju do iznad koljena sa malim rasporkom, tanke i sjajne najlonke malo tamnije od boje noge, bijele sandale-natikače s otvorenim prstima, sa sjajnom kopčom i peticom tek centimetar velikom. Gore je imala bijelu svilenkastu košulju s malo većom kragnom. Kaže mi: sjedi. Sjeo sam na stolicu ukoso do nje, tako da sam je gledao s boka. Ja čekam, ona šuti i gleda papire. Meškolji se cijelo vrijeme, premješta nogu s noge, rukama premeće papire. Čujem samo šuškanje. Iako se nije vidjelo preko njene košulje, po tihom šuškanju skužio sam da nosi neki svilenkasti grudnjak, jer sam čuo trenje svile o svilu, kad bi se namještala, svila je klizila preko njenih punašnih sisa i skoro uvijek nabreklih bradavica, i opet šuškala i šuškala. Nisam o ničem razmišljao, nego buljio u nju ko neki srednjoškolac, snimao sam je od glave do pete, i pritom osjećao kak su mi bokserice i hlače sve tjesnije i tjesnije. Kad bi prebacila nogu preko noge, čuo bi božanstven zvuk njenih najlonki. Kroz rasporak sam gledao kako se njene butine pritišću jedna na drugu, kako fotelja na kojoj sjedi i tijesna suknja oblikuju njene butine. Noge su joj se „preljevale“. Stopalo koje joj je bilo na podu svako malo bi digla tako da joj je petica bila na podu. Pritom je radila čudnu radnju s nožnim prstima: širila ih je tako da je lijepo razvlačila najlonke. Tada se lagano rukom počeškala po prekrasnom listu s unutrašnje strane noge. Imala je poluduge manikirane nokte s kojima je to izvela tako nježno da ne podere najlonke. Mislio sam da će mi k...c eksplodirati, u gaćama mi je kuhalo.
Odjednom se okrenula prema meni zabacivši crnu kosu koja se rasipala po svilenoj košulji. Rekla je službeno: Kolega znate li da dresscode naše tvrtke zahtijeva da muškarci nose košulje i kravate, a ne polo majice. Odgovorih: Znam, ali pola ljeta je, a i pola firme je na godišnjem uključujući direktora. Ona mi odgovori: Ako ja u pola ljeta mogu nositi najlonke, onda i vi možete nositi kravatu. Ja njoj uzvratim: Kako onda vi možete nositi otvorenu obuću, kad ni to nije dozvoljeno dresscode-om (pritom sam mislio kak možete prkosit mom kurcu s tim jebenim nogama i jebozovnim pozama u pol ljeta). Ona kaže: Dobro onda! I ljutito izuje, tj. zbaci s nogu svoje sandalice. Spas! Zvoni joj telefon. Zove je njen dragi suprug koji frflja, i frflja, i frflja. Ona priča s njim okrenuta prema meni zavaljena u fotelju s bosim nogama, ispruženim skoro pred mene. Opet se češka, al sad nogom o nogu, listom o list, pa koljenom o koljeno. Opet moram slušat ono šuškanje nogu, trenje najlonki od kojeg popizdim. Tad prekriži noge onak kaubojski – list preko lista i digne ih na ćošak stola, a meni opet pune gaće kurca. Počela je pričati na telefon: dobro, dobro, bok, bok, i završavali su razgovor još tri dana. Stalno je ponavljala onu radnju s nožnim prstićima, išla je s njima gore, dolje, rastegnula ih, pa skupila. Spustila je noge sa stola i prekrižila ih po muški – gležanj preko koljena. Tad sam vidio da ispod najlonki nema gaće. Lagano se nazirao tamni slatki šupčić, tamno crvene usmine njene pičke, i iznad nje dlačice obrijane na crticu. Totalno sam popizdio, razmišljao sam da odjednom odem iz ureda u wc pod hitno izdrkat, jer ću inače svršit u gaće.
Završila je razgovor, lupila slušalicom i rekla gledajući u moje međunožje: Dobro kolega ja sam skinula sandale, što vi čekate s tom vašom majicom? Ja zbunjen, skinuo sam majicu u roku jedne sekunde. Tako, tako, rekla je nazvavši me sad imenom, i još ljutita od razgovora s mužem počela mi „kao“ pričat o njemu: Za koga sam se ja udala, pa on živi u srednjem vijeku. Vi mladi mužići ste najbolji, nadam se da nikad nećete bit ko ovaj moj stari prdonja. Znam ja šta fali vama mladima, to vam vaše mlade ženice ne mogu dati kolko god bile mlade, lijepe, i kolko god se trudile. Kad je to pričala polako je podigla svoje noge na moja gola prsa sjedeći u fotelji i držajući se za rukohvat fotelje. Išla mi je nogama, tj. stopalima od trbuha do ramena, dotaknuvši prstima i bradu. Više nisam mogao, izvadio sam k...c koji više nije mogao izdržati u boksama. Lagano sam počeo drkati, dok su njege noge klizile sve brže po meni, i išle sve bliže i bliže mojim naoteklim jajima i kurcu. Lijevu nogu oslonila je na moje koljeno, a desnom nogom me mazila po kurcu. Išla je gore-dolje od jaja do glavića. Ja sam sjedio ko hipnotiziran, spustio lijevu ruku, a desnu stavio na svoje koljeno i primio je za njeno stopalo. Gledao sam kako njeni nožni prstići s lijepim crveno lakiranim noktićima maze moj uzbuđeni k...c. Od tolikog meškoljenja u fotelji suknja joj se već zadigla do pola guzice. Meni je pucao pogled na njeno prekrasno međunožje. Između mene i nje stajale su samo tanke, sjajne i napete najlonke. Desnu ruku približila je svojoj pičkici, i počela je gladiti, tako lagano, jedva da je dira. Samo noktom kažiprsta išla je po njoj odozdo prema gore. Na moj k...c sad je preselila lijevu nogu i cijelim ga stopalom pritisnula na mene. Bio je tako pun krvi, da sam osjetio njegovo pulsiranje između mojeg trbuha i njenog stopala. Tako ga je pritisnutoga drkala stopalom. Tek bi povremeno zastala kod glavića, i probala ga obuhvatiti palcem i prstom do palca, u čemu su je sprečavale najlonke. Desnu nogu je spretno zavukla ispod mojih jaja. Njeni prsti su mi gladili dio između šupka i jaja, a gornji dio stopala škakljucao mi je jaja. Na njenom međunožju su već radili svi prstići. Prvo bi si srednjim prstom kružila oko šupka, malo jagodicom prsta, pa malo noktom, onda bi trljala cijelu pičku svim prstima, i to sve jače i jače. Drugom rukom si je napela najlonke prema gore da što više prijanjaju na njen međunožni rascjep, i da što bolje osjeća svoje zločeste prste na pičkici. Počela mi je drkati s obje noge, sklopila je stopala kao dlanove, i drkarila mi k...c koji je gledao u nebesa. Sporije, pa brže. Stenjala je tako tiho i slatko kad se dirala. Odjednom nam se ulove pogledi.
Nismo se dugo gledali, oboje smo znali što treba. Ustali smo se u hipu i počeli skidati. Ona je skinula košulju i grudnjak, a ja apsolutno sve. Duboko se zavalila se u svoju fotelju s lagano podignutim bokovima i široko raširenim nogama, dajući mi do znanja što mi je sada raditi. Kleknuo sam ispred nje. Svojim, pomalo i grubim dlanovima uhvatio sam joj butine s unutrašnje strane. Gladio sam joj butine, stiskao, gotovo gnječio. Pod rukama sam osjećao glatkoću i finoću njenih najlonki, i kako mi se njene, ni predebele, ni premršave butine njišu u rukama, i kako mijenjaju oblik pod pritiskom mojih prstiju. Glavu sam stavio među njene sise. Imala je odlične sise, solidnu četvorku, i za jednu damu u tridesetima, super oblikovane i dobro stojeće. Nagnula se prema naprijed, povukla mi glavu gore i tako me zažvalila da sam zvijezde vidio. Prvo brzo, pa lagano kružila je svojim jezikom po mojim ustima. Ja sam prihvatio, i počeo ganjati njen jezik. Desnu ruku je spustila da vidi u kakvom je stanju moj k...c. Prodrkala ga je malo, izvukla svoj jezik, usnama uhvatila moju donju usnu, i počela ju sisati. Pomislio sam ako tako i k...c sisa, isisat će sve što postoji u mojim jajima. Opet se zabacila u fotelju, i gurnula moju glavu na sise. Počeo sam joj lizati sise, malo jednu, pa drugu, pa sam se gušio između njih. Bilo su tako nevjerojatne, tako meke, a tako su dobro stajale. Bradavice su joj bile debele, i štrčale su u nebesa, a onaj crveni dio oko njih bio je širok, i nije odjednom prestajao, već se pretakao u bijelu nježnu put njenih sisa. Kružio sam jezikom oko tog crvenog dijela i pomalo se približavao bradavici. Kad sam stigao do bradavice tako se trznula. Bradavice su bile krute kao kamen. Pritisnuo sam joj tad cijelu bradavicu cijelom površinom jezika i grubo lizao prema gore, pa opet, pa opet. Krajičkom oka vidio sam kako joj se njišu sise, i izvijaju bradavice. Rukama sam je čapao gdje god sam stigao: po listovima, po butinama, po guzovima, po bokovima, po sisama, po licu i usnama, osjećao sam kao da mi nedostaje ruku, a svaka njena oblina savršeno je pristajala u moj dlan, već sam se gubio u njoj. A bila je tako podatna, uzdisala je već na svaki dodir, da sam imao ruku ko hobotnica, njoj ne bi bilo dovoljno, bila je gladna dodira. Trgao sam joj sise, guzicu i butine svojim pohotnim rukama.
Tad sam kleknuo još niže i počeo je ljubiti i lizati od stopala. Strpao sam njene nožne prste u usta, i počeo joj žvaliti palac, kao što je ona moj jezik. Ona je samo micala svojim prstićima. Prekrasne je noge i gležnjeve imala. Ljubio sam joj i lizao nogu s unutarnje strane preko gležnjeva, listova, do pregiba kod koljena. Taj pregib mi je bio tako seksi, najlonke su joj se zbog napetosti na tom dijelu lagano odvajale od noge. Tu sam je golicao jezikom, što ju je zaškakljalo. Polako sam prešao na butine, rukama je primio za guzove i mijesio ih, a ona je svoje noge smjestila na moja leđa. Lizao sam joj butine cijelim jezikom, dugim, grubim lizovima prema gore, prema preponama. Tad sam joj digao noge prema gore, primio za butine skroz blizu prepona, i raširio joj noge kolko god sam mogao. Ona mi je pomogla pridržavajući si noge. Lizao sam joj prepone, i slinio po njima, čas vrškom jezika, čas cijelim jezikom, čas usnama. Moj ludi jezik sve je brže radio oko njenih rupica, i bio im je sve bliže i bliže, ali nikako da ih dotakne. p...a joj je bila već nabrekla i sve se više crvenila kroz sjaj najlonki. Kako bi je licnuo po vrelim preponama, tako bi joj se p...a i mali šupčić lagano grčili, stiskali se, pa opuštali. U tandemu su radili njeni najintimniji mišići. Vrućinu njenog međunožja gotovo da sam osjećao na svom licu, p...a joj je gorjela za dodirom mog jezika, moje ruke. Zinuo sam i preselio svoja usta na pola njene pičke. Ljubio sam je, sisao ustima i lizao jezikom sve u isto vrijeme, utapao sam se u njoj. Lizao sam, slinio, i kako su joj najlonke bile sve mokrije, ona je moj jezik osjećala sve intenzivnije, a ja sam pod jezikom i usnama osjećao otvaranje njenih usmina, i obrise, oblike njene unutrašnjosti, njenog sakrivenog klitorisa. Na najlonkama se miješala moja slina, i njeni topli sokovi iz pičke, što je dovodilo do ludila i moj osjet njuha.
Prstima sam još raširio njene guzove, tako da se cijela otvorila. Najlonke su već bile tako mokre da su poprimile oblike njene vlažne, raširene pičke, tako da sam mogao do svih njenih dijelova, osim do unutrašnjosti. Kako sam joj rukama držao guzove, palac lijeve ruke stavio sam na njen uski šupčić, i lagano kružio oko njega, pa ga povremeno pritisnuo i malo zatitrao na njemu. To ju je dovodilo do ludila. Totalno se prepustila meni i samo je nježno stenjala. U prekidima lizanja za njenu pičku brinula se moja desna ruka. Nježno sam prstima išao gore-dolje, praveći sve dublji rasporak među njenim usminama. Prsti su mi gore dodirivali njen klitoris, a dolje upadali u rupu, najlonke su bile sve masnije, i masnije, i sve su više upadale u njen rascjepak. Prsti su klizili sve lakše, i bili su brži i brži. Palac druge ruke sve se brže i sve dublje igrao njenim šupkom, koji se polako, polako opuštao i širio. Pičku sam malo lizao, malo drkao, dok joj nisam vrhom jezika pritisnuo klitoris, koji je sad bio tako debeo i tvrd, poput njenih bradavica. Onako kako sam lijevom rukom stimulirao njen šupak, tako sam joj i desnom počeo pičku. Ludio sam jezikom na sve načine i sve snažnije, i snažnije. Hvatao sam joj klitoris usnama, pa ga opet ganjao jezikom. Njeno tijelo, njeni bokovi sve su se više uvijali pod navalom mog nemirnog duha, ispuštala je sve glasnije jecaje, pokušavala se kontrolirati, ali nije joj baš uspijevalo, čas je gledala dole u mene, čas buljila u strop širom rastvorenih usta. Moji prsti su sve dublje ulazili u njene rupe, kolko god su najlonke to dopuštale, možda nehotično, ali jednostavno su ih rupe uzimale, uvlačile. Dok su mi prsti vibrirali na ulazu u njen pulsirajući šupak i pičku, svoje zube sam skroz približio klitorisu, i probao ga nježno, nježno gricnuti. Lagano sam ga uhvatio, ona se trznula i pustila malo glasniji uzdah. Klitoris mi je ispao, a u zubima su mi ostale samo mirisnim sokovima natopljene najlonke. Kad sam pustio najlonke vidio sam što sam napravio zubima: Na najlonkama je ostala mala rupica kroz koju je točno virio debeli crveni klitoris. Oslobodio se zarobljenosti od najlonki, kao što se moj k...c prije oslobodio gaća i hlača. Kad sam vidio kako viri i kako je nabreknuo, lizao sam ga do besvijesti, ko kakvi peso kost. Savijao se i podavao pod mojim jezikom, dok sam prstima popunjavao njene vrele rupe, a pogled mi je pucao ravno na precizno obrijanu crticu, i prema gore na sisetine koje su se njihale od njenog trzanja i meškoljenja. Gotovo se nabijala na moje prste i usta. Malo sam usnama usisavao klitoris, pa ga malo ga tresao prstima, pa malo vrhom jezika. Sve se brže vitoperila u fotelji, i sve glasnija je bila. Odmaknuo sam lice od njenog vlažnog natopljenog međunožja, rasparao najlonke prema dolje, sve do iza šupka. Pičketina joj je bila tako vlažna, ljepljiva i rascvala. Šupak joj se zgrčio. Liznuo sam je snažno par puta cijelom širinom jezika, i to malte ne od šupka, preko cijele pičke, preko klitorisa, sve do njene slatke frizurice. Vidio sam da se sad lagano opustila u fotelji, spustila je noge na moja leđa, i puštala je umjereniji glas samo kad bi moj jezik bio pri vrhu liza. Desnu ruku mi je stavila na potiljak, i još mi više glavu nabijala na sebe.
Opet je zastenjala kad sam gurnuo lijevi kažiprst u dubinu njene pičke. Unutra je gorjela. Desnom rukom opet sam joj prebirao po klitorisu. Primio sam ga između palca i kažiprsta i počeo frkati, dok je njena pica pružala sve manji otpor mojem prstu. Opet se počela sve više uvijati. Stavio sam u picu, još i srednji prst sa kažiprstom, i gurao ih još bržim ritmom, malo jedan do drugog prsta, pa malo jedan iznad drugoga. Tako se podala mojim prstima, tako se raširila. Osjećao sam kako se nogama ritmično oslanja na moja leđa, na moja ramena i vidio kako joj se guzica odvaja od fotelje, nabijajući se još više, još jače na moje prste. Izvadio sam prste, i još tako podmazan i sklizak kažiprst prislonio sam na njen šupak. Šupak joj se skroz polako opuštao i širio. Lagano sam ugurao prst, tek do prvog zgloba, i s njim sam joj počeo ševiti guzu, ne ulazeći dublje. Njeni uzdasi pobili su moju nesigurnost - to joj je godilo. Drugu ruku sam joj prislonio na pičketinu, i to tako da je prekrivena cijelim mojim dlanom. Srednji prst bio je na njenom klitorisu, kažiprst i prstenjak zapinjali su u otvorene usmine, a dlan je bio na ulazu u nju. Snažno sam je pritisnuo dlanom po cijeloj površini pičke, i počeo je tresti i trljati. Tako sam je drkao, tresao, da su se njihale njene butine u sjajnim najlonkama kraj mog lica, iznad su skakale sise, opet se primila za svoju fotelju. Počela je sve brže i jače uzdisati, čak i jecati. Kad sam joj trljao pičku, lovila je zraka. Njena p...a bila je melem za moje ruke, za prste, tako meka, vrela, mokra, masna čak. Šupčić sam joj stalno plitko prcao prstom, a pičku sam opet tresao, trljao, stiskao klitoris između prstiju, pa opet tresao, trljao, rasturao sam je, izgubio sam se totalno, dezorijentirao, k...c mi je bio kao nikad, mislio sam da će se raspuknuti, iako ga je tek malo drkala nogama i rukama. I ona se izgubila u navali ugode. Disala je brzo i duboko, sa prekidima, i ispuštala sad već skoro krikove. Vidio sam kako joj trbuh brzo ide gore-dolje, počeli su joj se grčiti svi mišići na tijelu. Opet je glavom pogledavala prema stropu i zabacivala kosu. Sva se tresla, sise ljuljale, guzica joj je poskakivala na fotelji, butine su joj se nekontrolirano tresle, šupak joj se stiskao oko mog prsta, a ja sam još jače raspalio po pičketini. Sva četiri prsta, osim palca pritisnuo sam joj na gornji dio pičke, i trljao klitoris najbrže što mogu. Počela je ispuštati duuuge glasove, i odjednom kao da joj je prestalo disanje, pa je uhvatila zrak, pa opet prestalo. Sad je stalno gledala u strop i kolutala očima. Počela je urlati, divljati, nogama me hvatala oko vrata i vukla k sebi. Svršavala je valjda kao nikad u životu. Ja nisam odustao ni od njenog šupka, ni od pičke, još sam brže, i još jače dirao, gurao, trljao, tresao, drkao. Svršavala je i svršavala, a ja još više rasturao. Počeo sam na ruci osjećati vlagu, njena p...a ispuštala je vruče sokove, ali ja još nisam odustao, prstima sam joj ganjao klitoris, stiskao pičku, sokovi su se već cijedili na njen šupak, u koji je moj prst sve lakše klizio, još je svršavala, trgala se, otimala. Guzovi su joj se skupljali i širili u grčevima, trbuh joj je drhtao, nogama me tako jako vukla na sebe, da sam se rukama oslanjao na njeno međunožje, gorde glasove je ispuštala, duboke, još je svršavala, i svršavala. Maknuo sam ruke, dopustivši da me povuče na sebe. Nogama me obgrlila oko leđa, privio sam se na nju, i ruke joj stavio oko guzice, ležao sam na njenim sisama, ona je mene zagrlila oko vrata. Još je jecala, stenjala kao da plače, grčio joj se još samo trbuh u nepravilnim razmacima praćen s nepravilnim uzdisajima, ali polako je lovila normalan ritam disanja. Smirivala se, i ja sam se smirivao. Šutjeli smo i žmirili tako zagrljeni, osjećajući veliku ugodu, tijela su nam i dalje isijavala toplinu, i kao da smo tonuli u njenu fotelju, i tonuli, i tonuli.

Izvor

Blizanka
Administratorica
Administratorica

Female

PostajNaslov: Re: Erotske priče   čet lis 28 2010, 13:13

IGRA
-Svuci se---rekao sam gledajući je pogledom prepunim želje za njenim tijelom...za njenom mekoćom...
Upitno me pogledala raširivši svoje divne plave oči...malo je razdvojila usnice i osmjehnula se...
Bez riječi je raskopčala bluzu, promatrala me je onim svojim divnim zavodničkim pogledom...
Stisnuo sam šake i prisilio sam sebe da ne jurnem prema njoj...nek se igra nastavi...promatrao sam je kako se svlači i otkriva svoje divno tijelo...grudnjak je pao na pod , a ja sam očaran gledao te njene divne oble dojke...koliko ih samo obožavam gledati, dirati, pružati im pažnju...savršene, indentične polukugle zlaćane boje na čijem su vrhu stršile ružičaste bradavice, koje su se ukrutile i prkosno mi prijetile...
Ispod bujnih grudi počinjao je vitak, nježan struk koji se zaobljivao u divne bokove i stražnjicu...
Opčinjeno sam promatrao suknju koja je kliznula na pod i sve njene čeri koje sam dobio na uvid...golo meso je blještalo u kontrastu s malim gačicama...
Pogledala me upitni i kimnuh da i njih svuće...očaran gracioznošću njenih pokreta , pratio sam kako gačice klize niz njene noge...malo se okrenula u stranu i ponosno je isprčila savršenu stražnjicu pružajuči mi divan pogled na mjesto gdje se spajaju njene noge...
Istraživao sam pogledom svaku oblinu njenog tijela... nisam znao od kud da počnem...kako da započnem tu našu igru...dugo smo se gledali, ne mičući se... i njoj i meni je ovo bilo nešto novo...
---Pođi do sofe i lezi---naredih joj tiho
Pošla je poslušno poput kakva djeteta, ali kad je legla pokazala je sve osobine predivne žene...ispružila se tako da sam mogao uživati pogledom u svim njenim skrovitim mjestima...bio sam opčaran bludnošću njenog položaja...
Krenuh prema njoj...još uvijek sam potpuno odjeven...gledam je pogledom gladne zvijeri...uzvratila je pogled ne trepćući, lagano pomakavši tijelo, podižući ga , šireći se i otvarajući, pokazujući mi koliko me želi...
Ispružila je ruku prema meni, ne za dodir, već za pozivom, sa željom...
Rastrgao sam odječu sa sebe nevjerovatnom brzinom...nisam više mogao čekati ni trena...u ušima mi je šumjelo od silne navale krvi...spustio sam se u trenu na nju...
Ona se počela izvijati i grčiti...njene su se dojke micale gore-dolje dok sam ih dodirivao...napetost između nogu je postala gotovo bolno nepodnošljiva...
Tijelo joj je čvrsto i baršunasto...privukoh je bliže, zbrabivši je za stražnjicu, raširenih prstiju,...pritisnuh njene slabine uz svoje, sve dok nismo postali nerazdvojni...jedno...
Ovila mi ruke oko vrata i leđa, pripijajući svoje dojke uz moja prsa...kroz otkucaje bila na sljepoočnicama čuo sam kako njeno tijelo prigušeno vrišti...uronih lice u raščupanu kosu i počeh prodirati sve dublje u požudnu toplinu...sve dok nisam u nju briznuo vrući mlaz i u smirenju omekšao u njoj...primih je i prevrnuh se na leđa na usku sofu...sad je ona ležala na meni potpuno ispružena, još uvijek me čuvajući u sebi...
Držao sam je čvrsto dok je naša strast popuštala...osječajući smiraj koji mi je donosila toplina njenog tijela...milujući joj vitka leđa i čvrstu oblu stražnjicu...osječao sam neopisivu nježnost prema njoj...
Pogledao sam je kroz napola spuštene kapke, uz smiješak s mislima što smo ovaj tren sve prošli...milovao sam je i osjećao novi užitak pri dodiru na nježnu a ipak čvrstu kožu...gotovo sam zadrijemao ispunjen potpunim blaženstvom naših dodira...
izvor

Osho Rajneesh

[Vrh] Go down
Blizanka
Administratorica
Administratorica

Female

PostajNaslov: Re: Erotske priče   čet lis 28 2010, 13:14

Uz more

---Još, još, hoću još---stenjala je ispod mene...

želio sam joj odgovoriti da uvijek želi još, ali jedva sam hvatao dah, a kamoli da bi mogao govoriti...popodnevno sunce palilo mi je leđa na maloj plaži gdje smo kupali...ali i vrućina njena tijela je bila razlog moje malaksalosti...

podupro sam se dlanove i koljena, malo podigao znojna prsa da bi je mogao cijelu vidjeti...ali i uživati u mojim ulascima u njene dubine...

otvorila je širom svoje plave oči i mutnog je pogleda proždirala moje tijelo i ud koji joj je pružao toliko zadovoljstva...

poznavao sam svaku njenu liniju, svaki obris,svaku divno zaobljenu krivinu, počevši od predivnog lica uokvirenog krunom zlatno smeđe divlje kose, preko dugog, gipkog vrata i tankog tijela, vitkog poput trske, iz kojeg su stršale pune, razbludne, teške dojke...

posvuda je bila jednako preplanula...sunce ju je obasulo svojim zrakama, a ja svojim poljupcima...svojim sam milovanjima na njoj ostavljao tragove mojih dodira i sjaj znojnog tijela...

ponovo se spustih na nju, oslonivši se na laktove, kako bi mi ruke bile slobodne...palčevima sam dražio njene bradavice...uskoro su postale krute i ispupčene iznad oblih polukugli...

pritisla je rukama grudi sa strane, gurajući jednu prema drugoj, sve dok se nisu toliko približile da sam s lakočom mogao usnama istovremeno zahvatiti obje bradavice...

snažno, suludo sam ih sisao...pokušavajući zaboraviti na nemilosrdnu vrućinu...

stisla je duge noge oko mojih bokova i prekrižila ih, mahnito mi davajući ritam mog gibanja u nju i iz nje...položila je dlanove na moju stražnjicu i zarila nokte u kožu, pokušavajući i na taj način davati ritam našoj strasti...

sve sam se snažnije zabadao u njenu vlažnost i toplinu...uspio sam izbrojati dva njena orgazma, ali znao sam da joj to neće biti dovoljno i da će me ponovo natjerati na nove napade na njenu pohotnu utrobu...

spustio sam glavu do ramena, pritiskujući bradom jednu dojku...lakano je rukama klizila preko moje kralježnice...zastao sam na tren, pokušavajući prikupiti posljednje atome snage za posljednji juriš na njenu ženstvenost...

potpuno je raširila noge...bio sam u njoj do kraja, a onda je savila koljena i udarala je petama po mojoj stražnjici u ritmu mojih ubadanja...nije mi dopuštala da prestanem...

odjednom me zgrabi ruku i stavi je na svoju dojku...počeo sam je divlje gladiti, trljajući meko meso u krugovima, brzinom kojom sam ulazio i izlazio iz nje...napokon je naslada prešla prag izdržljivosti i više se nisam mogo suzdržavati...ponovo se podigoh, zgragivši joj sada objem rukama dojke, zabijajući se u nju sve brže i brže...a ona je trzala bokovima, zabacujući se prema mojim slabinama, neprekidno ponavljajući iste kružne kretnje ok moga nabreklog uda...svršio sam u nju u trzajima, zabijajući se do njenih kranjih dubina...iscrpljeni smo se ispružili na prostirci...

sklopio sam oči na nekoliko trenutaka, tek da dođem malo k sebi, a zatim se okrenuh na trbuh da bi je mogao gledati...

divota –pomislio sam...bez obzira koliko često sam je imao, svaki sam put doživljavao nešto novo, uzbudljivo, neočekivano...kao da to još nikad nismo zajedno radili...kao da još uvijek nisam otkrio sve tajne njenog tijela...

tako je lijepa...tako savršena...s bilo koje strane da sam je gledao,uzbuđivala me je jednako...

promatrao sam dojke, sad mirne, savršene polutke, preplanule od sunca i divne tamne čvrste bradavice...nasmješih se hrpici kovrčavih dlaka između njenih bedara, koje su još uvijek sjale od mog izljeva i sokova naše strasti...

tako ju je lijepo gledati u tom blaženstvu nakon strasti...odmarao sam oči na onome što je maloprije crpilo svaki atom moje smage...

odjednom se trgne i naredi mi, uhvativši me za rame...

---Spusti se dolje dragi---kaže u tonu nekog slabog , pospanog glasa...

---Želim još jednom svršiti---

slegnuh ramenima i spustih se niže, sve dok mi lice nije došlo u ravninu s dlačicama koje su se caklile i kojima sam se maloprije divio...lagano je liznuh, palacajući jezikom, dražeći je, ispitivajući njenu pohotu, tjerajući je da me želi, da me moli...

moj trud je uskoro bio nagrađen njenim dubokim stenjanjem...

uhvatila mi je glavu i pritisla još jače među svoja bedra...potražio sam stidne usne, lagano ih razmaknuojezikom, sve dok nisam osjetio kako u njemu kuca njeno bilo...

oblizivao sam je, upijao usnama, sisao vrući sok, mješajući ga s svojom slinom...

bacala se amo-tamo ispod mene, ošamućena i gotovo izbezumljena od mojih kretnji...lovila me za kosu, pomicajući mi glavu lijevo-desno, želeći tako sudjelovati u gibanju koje ju je nosilo u vrtoglave visine naslade, gdje će ponovo letjeti, izmežu neba i zemlje...prsa su joj se uzdizala u istom ritmu u kojem su se kretale moje usnice, čvrsto pripijene uz njenu vlažnost...

---tako, tako---vikala je bodreći me da je vodim do vrhunca...

ponovo krik, grleni, snažan, pun sreće i zadovoljstva...stenjala je i vrištala, a cijelo joj se tijelo mahniti previjalo...

---Da, da !---naposljetku je izustila, iscrpljena strašću, napokom mi pustivši kosu, ali i dalje stiščući mi bedrima glavu i vrat, tako da se nisam mogao maknuti usne s nje...

ležao sam miran,, lagano ljubeći tik iznad žarkocrvene dražice, kako bi joj pomogao da se lakše vrati s vrhunca naslade...

nježno razdvojih njena bedra i oslobodih se stiska, pa se povučem gore i zagledam se u njeno zadovoljno lice...

poljubih je otvorenih usana, dajući joj ukus njenih sokova, dok sam je lagano milovao po ramenu i vratu...

tromo se nasmješila, lagano rastavljenih usanica i sklopljenih očiju u blaženom smirenju nakon naše oluje...

pogledao sam preko njenog ramena u more i pozvah je...

---Idemo u more---podigoh se i potrčah prema lagano valovitoj plićini gdje smo se nalazili...
izvor

Osho Rajneesh

[Vrh] Go down
Kikica
VIP legenda foruma
VIP legenda foruma

Female
Taurus Goat

PostajNaslov: Re: Erotske priče   čet pro 16 2010, 16:56

Ti,ja,ti....

Skupa smo ovo napisali i doživjeli..Pitala si što bih radio tog dosadnog subotnjeg popodneva,ja napisah,ti odgovori i ja nastavih.I nastade priča..

Ja:- Počeo bih strastvenim poljupcima,jezikom lagano ostavljao vlažan trag po bradi,vratu.Pa grudima koje ja starinski nazivam dojkama.Pa zagnjurio lice u njih,lijevu i desnu .Pobrkao sam koju prvo,nema veze..Onda bih lagano grickao bradavice onako stvrdnute,zrele.Slatke.Onda lagano prema pupku vlažnim jezikom,krug oko pupka.Osjećam grčenje pločica na tvom trbuhu.Ne dam se smesti.Idem niže,miris tvojih bedara me opčinjava,desnu nogu lagano podižem i naslanjam je na svoje rame.Drhte ti bedra,spuštam poljubac na nju,vlažnu,vrelu,onako raspojasano.Predala si se.Tražiš ga.Uzmi ga,,

Ti:- Podižem se u nemogućem položaju, jedna noga mi je na tvom ramenu, drugom se oslanjam s druge strane tvog napetog tijela, rukama kroz noge hvatam ti kurac, osjećam tvoju uzbuđenost, čvrst je, milujem ga. Od jaja prema vrhu i nazad, Drugom rukom obuhvaćam jaja i nježno milujem i njih. Kurac ti je sve tvrđi i želim ga u sebi, a želim ga i u ruci i u ustima istovremeno. Skidaš mi nogu s ramena i ližeš prste, sisaš palac, tijelo mi se trese i jedva održavam ravnotežu ali nesposobna sam se pomaknuti, Strast mi se širi cijelim tijelom. Nemogu više čekati, utroba te želi u sebi. Usmjerim ga na spremnu i vlažnu picu a ti svjestan moje želje ulaziš polako i činiš me još pohotnijom. Hvatam te za guzu i guram u sebe.

Ja:- I u dva poteza dovela si ga pred već vrela i vlažna vrata raja..
-Pusti ga,sam će naći put,prošaptah,ali je već bilo kasno,ulazio sam u te polako,pažljivo.A onda se okrenusmo,popela si se na me polegla po meni,dojkama pritisla moje grudi ljubeći me žestoko,sve brže dišući.I moje disanje je postalo brže,uhvatio sam te za kukove prateći ritam i ljubio ,zubi su nam se sudarali u nekontroliranim poljupcima,više jebanja jezicima nego ljubljenja...
Uspravila si ,uhvatih ti dojke šakama,to ti je trebalo za oslonac da počneš divlji ples kukovima nabodena do kraja na mene.Oči su ti sjale,dal' od strasti ,dal' od suza pred orgazam,usta poluotvorena jer je zraka sve manje,kruženje kukovima sve oštrije kao da ga hoćeš slomiti i zauvijek ostaviti u sebi..Tvoja vlažnost me cijelog oblila, strast me omamila,samo sam čekao grom..I zagrmjelo je,ukočila si se,pogledom zakovanim u moje zjenice nabila se dvostrukom snagom na njega i počela svršavati,imao sam osjećaj da traje vječno,propeo sam se u nju i trenutak poslije tebe počeo se pretakati u tvoju utrobu,s nabreklim dojkama u rukama,pod tobom kao pastuh....

Izvor
[Vrh] Go down

Erotske priče

Prethodna tema Sljedeća tema [Vrh] 
Stranica 1 / 3.Goto page : 1, 2, 3  Next

Similar topics

-
» ***Erotske price***
» Žene više pervezne nego muškarci?