Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama

Zabava, druženje i diskusije u opuštenoj atmosferi

Početna stranicaFAQPretraľnikRegistracijaLogin

Share | 

Biste li oženili ženu koja čeka tuđe dijete?

Prethodna tema Sljedeća tema Go down 
Goto page : Previous  1, 2, 3, 4, 5
Autor/icaPoruka
Gost
Gost

PostajNaslov: Biste li oženili ženu koja čeka tuđe dijete?   uto pro 30 2008, 20:17

First topic message reminder :

Upoznali ste ženu koja je za vas žena vašeg života. Ima sve kvalitete koje tražite u ženi, fizički vas neodoljivo privlači, razumije vas i vaše potrebe. Zaljubljeni ste preko ušiju, planirate brak ... odjednom saznajete da je iz veze prije vas začela dijete koje je upravo na putu. Vaša reakcija?
[Vrh] Go down

Autor/icaPoruka
LuckyM5
VIP član
VIP član

Female
Capricorn Horse
Broj postova: 4096
Godine: 33
Datum registracije: 25.10.2011

PostajNaslov: Re: Biste li oženili ženu koja čeka tuđe dijete?   sub sij 07 2012, 01:51

Ti si ko Ribica uglavnom kliziš iz ruke Laughing
[Vrh] Go down
goc
VIP član
VIP član

Male
Aries Goat
Broj postova: 4443
Godine: 21
Datum registracije: 21.07.2009

PostajNaslov: Re: Biste li oženili ženu koja čeka tuđe dijete?   pon sij 16 2012, 15:43

ne znam ja tko to stupa u brak nakon samo 9 mjeseci veze...taj je lud
[Vrh] Go down
LuckyM5
VIP član
VIP član

Female
Capricorn Horse

PostajNaslov: Re: Biste li oženili ženu koja čeka tuđe dijete?   pon sij 16 2012, 15:51

Ja ih znam koji su i nakon tri mjeseca stupili pa što? Nema tu pravila. Ono što srce tog momenta odluči tako se ide . Oni koji su se puno mislili i predomišljali nakraju su sre i razišli. A gdje su oni koji su nakon desetogodišnje veze se odlučili na brak pa opet na kraju razišli. Nema tu nikakvog pravila. Ja oduvijek tvrdim bolje se roditi bez one stvari nego bez sreće. I pri tome stojim.
[Vrh] Go down
goc
VIP član
VIP član

Male
Aries Goat

PostajNaslov: Re: Biste li oženili ženu koja čeka tuđe dijete?   pon sij 16 2012, 15:55

pa ja se ispričavam ako sam nešta krivo rekao, al to je premalo vremena da se ljudi upoznaju kako treba..(barem meni)

al ajde, danas ionako ništa nije kak treba biti
[Vrh] Go down
LuckyM5
VIP član
VIP član

Female
Capricorn Horse

PostajNaslov: Re: Biste li oženili ženu koja čeka tuđe dijete?   pon sij 16 2012, 16:00

Moji su se oženili prije 45 godina, imali su 18 i 19 god. Jedva su se poznavali, oženili su se 6 mj nakon prvog pogleda,s tim da su i bili odvojeni u tih 6 mj. I dan danas otac govori da bi opet tako postupio. confused
[Vrh] Go down
goc
VIP član
VIP član

Male
Aries Goat

PostajNaslov: Re: Biste li oženili ženu koja čeka tuđe dijete?   pon sij 16 2012, 16:04

svaka im čast, to je lijepo, pogotovo jer je potrajalo, znači bilo je pravo.....ali to je bilo prije puno godina, ljudi su drukčiji bili tada, a danas su ovakvi kakvi jesu...danas je nać osobu koja je vrijedna tvog truda gotovo pa znanstvena fantastika
[Vrh] Go down

Biste li oženili ženu koja čeka tuđe dijete?

Prethodna tema Sljedeća tema [Vrh] 
Stranica 5 / 5.Goto page : Previous  1, 2, 3, 4, 5

Similar topics

-
» Glazba koja vas podsjeća na Uvod u Anatomiju
» Serija koja je obilježila 2010. godinu
» Pjesma koja je obilježila 2010. godinu
» Koja vam je sezona najbolja ?
» Majka koja zlostavlja svoje dijete