| | Biste li oženili ženu koja čeka tuđe dijete? | |
|
|
| Autor/ica | Poruka |
|---|
Gost Gost
 | Naslov: Biste li oženili ženu koja čeka tuđe dijete? uto pro 30 2008, 20:17 | |
| Upoznali ste ženu koja je za vas žena vašeg života. Ima sve kvalitete koje tražite u ženi, fizički vas neodoljivo privlači, razumije vas i vaše potrebe. Zaljubljeni ste preko ušiju, planirate brak ... odjednom saznajete da je iz veze prije vas začela dijete koje je upravo na putu. Vaša reakcija? |
|
 | |
Goran Rođen za pobjede

Broj postova: 88490 Godine: 30 Lokacija: Bjelovar Datum registracije: 24.09.2008
 | Naslov: Re: Biste li oženili ženu koja čeka tuđe dijete? uto pro 30 2008, 20:36 | |
| Prema tome sudeći, s tom si curom kratko vrijeme u vezi. Meni bi trebalo malo više vremena da se odlučim za brak. A dijete mi ne bi bio problem. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja "Nikad nije kasno za ono što je vrijedno. Budi ono što želiš da budeš. Živi život na koji ćeš biti ponosan. I potrudi se da uvijek imaš snage da kreneš ispočetka."
|
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Biste li oženili ženu koja čeka tuđe dijete? uto pro 30 2008, 20:38 | |
| Ako voliš djete ne bi trebalo biti problem isto kao Goranu i meni bi trebala duža veza prije braka. |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Biste li oženili ženu koja čeka tuđe dijete? uto pro 30 2008, 20:40 | |
| Biste li nastavili vezu s njom? |
|
 | |
Goran Rođen za pobjede

Broj postova: 88490 Godine: 30 Lokacija: Bjelovar Datum registracije: 24.09.2008
 | Naslov: Re: Biste li oženili ženu koja čeka tuđe dijete? uto pro 30 2008, 20:45 | |
| Naravno da bi. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja "Nikad nije kasno za ono što je vrijedno. Budi ono što želiš da budeš. Živi život na koji ćeš biti ponosan. I potrudi se da uvijek imaš snage da kreneš ispočetka."
|
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Biste li oženili ženu koja čeka tuđe dijete? uto pro 30 2008, 20:45 | |
| ne znam, sve je moguće nisam se našao u toj situaciji |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Biste li oženili ženu koja čeka tuđe dijete? uto pro 30 2008, 21:05 | |
| Malo je onih koji bi to prihvatili bez beda,na žalost jako malo... Večina bi pobjegla glavom bez obzira,večina... |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Biste li oženili ženu koja čeka tuđe dijete? uto pro 30 2008, 21:30 | |
| | tana je napisao/la: | | Upoznali ste ženu koja je za vas žena vašeg života. Ima sve kvalitete koje tražite u ženi, fizički vas neodoljivo privlači, razumije vas i vaše potrebe. Zaljubljeni ste preko ušiju, planirate brak ... odjednom saznajete da je iz veze prije vas začela dijete koje je upravo na putu. Vaša reakcija? |
zašto ne? prihvatio bih to dijete kao svoje.... nije to dijete ništa krivo.... uostalom, bio sam u vezi gdje je cura imala malenu od 4 godine..i nije mi smetalo.. |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Biste li oženili ženu koja čeka tuđe dijete? uto pro 30 2008, 21:35 | |
| Bravo dečki ...svaka čast  |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Biste li oženili ženu koja čeka tuđe dijete? uto pro 30 2008, 21:45 | |
| cure, a dal bi hodale sa dečkom koji ima dijete? |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Biste li oženili ženu koja čeka tuđe dijete? uto pro 30 2008, 21:48 | |
| | korny je napisao/la: | | cure, a dal bi hodale sa dečkom koji ima dijete? |
Bi ... zašto ne? Samo da nema ženu  |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Biste li oženili ženu koja čeka tuđe dijete? uto pro 30 2008, 21:50 | |
| | tana je napisao/la: | | korny je napisao/la: | | cure, a dal bi hodale sa dečkom koji ima dijete? |
nema...da je samohrani otac... dal bi prihvatile njega i dijete? |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Biste li oženili ženu koja čeka tuđe dijete? uto pro 30 2008, 21:52 | |
| | korny je napisao/la: | | tana je napisao/la: | | korny je napisao/la: | | cure, a dal bi hodale sa dečkom koji ima dijete? |
nema...da je samohrani otac... dal bi prihvatile njega i dijete? |
Definitivno da. |
|
 | |
DaRkAnGeL Aktivni član

Broj postova: 1109 Godine: 26 Lokacija: Zagreb Datum registracije: 07.10.2008
 | Naslov: Re: Biste li oženili ženu koja čeka tuđe dijete? uto pro 30 2008, 21:52 | |
| brijem da ne bi imala problem s tim pa kaj ak ima dijete, vise bi me bilo strah kak bi to djete mene prihvatilo jer ja bas ne znam s djecom |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Biste li oženili ženu koja čeka tuđe dijete? sri pro 31 2008, 09:23 | |
| | korny je napisao/la: | | cure, a dal bi hodale sa dečkom koji ima dijete? |
Da definitivno. |
|
 | |
| | Biste li oženili ženu koja čeka tuđe dijete? | |
|