Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama

Zabava, druženje i diskusije u opuštenoj atmosferi

Početna stranicaFAQPretraľnikRegistracijaLogin

Share | 

Biste li oženili ženu koja čeka tuđe dijete?

Prethodna tema Sljedeća tema Go down 
Goto page : 1, 2, 3, 4, 5  Next
Autor/icaPoruka
Gost
Gost

PostajNaslov: Biste li oženili ženu koja čeka tuđe dijete?   uto pro 30 2008, 20:17

Upoznali ste ženu koja je za vas žena vašeg života. Ima sve kvalitete koje tražite u ženi, fizički vas neodoljivo privlači, razumije vas i vaše potrebe. Zaljubljeni ste preko ušiju, planirate brak ... odjednom saznajete da je iz veze prije vas začela dijete koje je upravo na putu. Vaša reakcija?
[Vrh] Go down
Goran
Rođen za pobjede
Rođen za pobjede

Male
Cancer Rooster
Broj postova: 88490
Godine: 30
Datum registracije: 24.09.2008

PostajNaslov: Re: Biste li oženili ženu koja čeka tuđe dijete?   uto pro 30 2008, 20:36

Prema tome sudeći, s tom si curom kratko vrijeme u vezi. Meni bi trebalo malo više vremena da se odlučim za brak. A dijete mi ne bi bio problem.

http://www.facebook.com/pages/Carpe-diem-citati-lijepe-misli-poezija/218179838209293
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Biste li oženili ženu koja čeka tuđe dijete?   uto pro 30 2008, 20:38

Ako voliš djete ne bi trebalo biti problem isto kao Goranu i meni bi trebala duža veza prije braka.
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Biste li oženili ženu koja čeka tuđe dijete?   uto pro 30 2008, 20:40

Biste li nastavili vezu s njom?
[Vrh] Go down
Goran
Rođen za pobjede
Rođen za pobjede

Male
Cancer Rooster
Broj postova: 88490
Godine: 30
Datum registracije: 24.09.2008

PostajNaslov: Re: Biste li oženili ženu koja čeka tuđe dijete?   uto pro 30 2008, 20:45

Naravno da bi.

http://www.facebook.com/pages/Carpe-diem-citati-lijepe-misli-poezija/218179838209293
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Biste li oženili ženu koja čeka tuđe dijete?   uto pro 30 2008, 20:45

ne znam, sve je moguće nisam se našao u toj situaciji
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Biste li oženili ženu koja čeka tuđe dijete?   uto pro 30 2008, 21:05

Malo je onih koji bi to prihvatili bez beda,na žalost jako malo...
Večina bi pobjegla glavom bez obzira,večina...
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Biste li oženili ženu koja čeka tuđe dijete?   uto pro 30 2008, 21:30

tana je napisao/la:
Upoznali ste ženu koja je za vas žena vašeg života. Ima sve kvalitete koje tražite u ženi, fizički vas neodoljivo privlači, razumije vas i vaše potrebe. Zaljubljeni ste preko ušiju, planirate brak ... odjednom saznajete da je iz veze prije vas začela dijete koje je upravo na putu. Vaša reakcija?

zašto ne? prihvatio bih to dijete kao svoje....
nije to dijete ništa krivo....
uostalom, bio sam u vezi gdje je cura imala malenu od 4 godine..i nije mi smetalo..
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Biste li oženili ženu koja čeka tuđe dijete?   uto pro 30 2008, 21:35

Bravo dečki ...svaka čast respect
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Biste li oženili ženu koja čeka tuđe dijete?   uto pro 30 2008, 21:45

cure, a dal bi hodale sa dečkom koji ima dijete?
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Biste li oženili ženu koja čeka tuđe dijete?   uto pro 30 2008, 21:48

korny je napisao/la:

Bi ... zašto ne? Samo da nema ženu lol!
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Biste li oženili ženu koja čeka tuđe dijete?   uto pro 30 2008, 21:50

tana je napisao/la:
korny je napisao/la:

nema...da je samohrani otac...
dal bi prihvatile njega i dijete?
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Biste li oženili ženu koja čeka tuđe dijete?   uto pro 30 2008, 21:52

korny je napisao/la:
tana je napisao/la:
korny je napisao/la:

nema...da je samohrani otac...
dal bi prihvatile njega i dijete?

Definitivno da.
[Vrh] Go down
DaRkAnGeL
Aktivni član
Aktivni član

Female
Scorpio Buffalo
Broj postova: 1109
Godine: 26
Datum registracije: 07.10.2008

PostajNaslov: Re: Biste li oženili ženu koja čeka tuđe dijete?   uto pro 30 2008, 21:52

brijem da ne bi imala problem s tim pa kaj ak ima dijete, vise bi me bilo strah kak bi to djete mene prihvatilo jer ja bas ne znam s djecom
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Biste li oženili ženu koja čeka tuđe dijete?   sri pro 31 2008, 09:23

korny je napisao/la:

Da definitivno.
[Vrh] Go down

Biste li oženili ženu koja čeka tuđe dijete?

Prethodna tema Sljedeća tema [Vrh] 
Stranica 1 / 5.Goto page : 1, 2, 3, 4, 5  Next

Similar topics

-
» Glazba koja vas podsjeća na Uvod u Anatomiju
» Serija koja je obilježila 2010. godinu
» Pjesma koja je obilježila 2010. godinu
» Koja vam je sezona najbolja ?
» Majka koja zlostavlja svoje dijete