| | Koliko stranih jezika govorite? | |
|
|
|
| Autor/ica | Poruka |
|---|
Gost Gost
 | Naslov: Koliko stranih jezika govorite? čet lis 28 2010, 09:05 | |
| koliko stranih jezika govorite i koje? ja engleski i talijanski |
|
 | |
Goran Rođen za pobjede

Broj postova: 88490 Godine: 30 Lokacija: Bjelovar Datum registracije: 24.09.2008
 | Naslov: Re: Koliko stranih jezika govorite? čet lis 28 2010, 09:06 | |
| Jedan i pol.  Njemački dobro, engleski slabije. U biti engleski skoro savršeno razumijem, ali mi fali prakse u korištenju da bi bio dobar i u govoru. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja "Nikad nije kasno za ono što je vrijedno. Budi ono što želiš da budeš. Živi život na koji ćeš biti ponosan. I potrudi se da uvijek imaš snage da kreneš ispočetka."
|
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Koliko stranih jezika govorite? čet lis 28 2010, 09:08 | |
| talk to me |
|
 | |
Goran Rođen za pobjede

Broj postova: 88490 Godine: 30 Lokacija: Bjelovar Datum registracije: 24.09.2008
 | Naslov: Re: Koliko stranih jezika govorite? čet lis 28 2010, 09:09 | |
| Toking tu mi? _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja "Nikad nije kasno za ono što je vrijedno. Budi ono što želiš da budeš. Živi život na koji ćeš biti ponosan. I potrudi se da uvijek imaš snage da kreneš ispočetka."
|
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Koliko stranih jezika govorite? čet lis 28 2010, 09:10 | |
| silence, I'll kill you p.s. znaš odakle je to? |
|
 | |
Goran Rođen za pobjede

| Naslov: Re: Koliko stranih jezika govorite? čet lis 28 2010, 09:18 | |
| Iz bitke na krbavskom polju? _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja "Nikad nije kasno za ono što je vrijedno. Budi ono što želiš da budeš. Živi život na koji ćeš biti ponosan. I potrudi se da uvijek imaš snage da kreneš ispočetka."
|
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Koliko stranih jezika govorite? čet lis 28 2010, 09:19 | |
| |
|
 | |
Kikica VIP legenda foruma

Broj postova: 46200 Godine: 33 Datum registracije: 04.03.2009
 | Naslov: Re: Koliko stranih jezika govorite? čet lis 28 2010, 09:55 | |
| Samo jedan..engleski i mogu vam kazati da mi je baš nekada dobro išao. I jako mi je žao što ne govorim više..volim strane jezike :passion |
|
 | |
Goran Rođen za pobjede

| Naslov: Re: Koliko stranih jezika govorite? čet lis 28 2010, 09:59 | |
| Nađi neke engleze na Fejsu i treniraj  _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja "Nikad nije kasno za ono što je vrijedno. Budi ono što želiš da budeš. Živi život na koji ćeš biti ponosan. I potrudi se da uvijek imaš snage da kreneš ispočetka."
|
|
 | |

| Naslov: Re: Koliko stranih jezika govorite? čet lis 28 2010, 10:00 | |
| Ma šišaš engleze..ja bi njemački.. |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Koliko stranih jezika govorite? čet lis 28 2010, 10:03 | |
| pa eto ti Kikić, pričaj sa šefom :kavica: |
|
 | |
Goran Rođen za pobjede

| Naslov: Re: Koliko stranih jezika govorite? čet lis 28 2010, 10:03 | |
| To možeš s Pass trenirati, ako neće ona onda ćemo ti i ja probati sami  _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja "Nikad nije kasno za ono što je vrijedno. Budi ono što želiš da budeš. Živi život na koji ćeš biti ponosan. I potrudi se da uvijek imaš snage da kreneš ispočetka."
|
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Koliko stranih jezika govorite? čet lis 28 2010, 10:04 | |
| želi li netko učiti talijanski? |
|
 | |

| Naslov: Re: Koliko stranih jezika govorite? čet lis 28 2010, 10:05 | |
| Može i žabarski..nije bed..što više to bolje |
|
 | |
Goran Rođen za pobjede

| Naslov: Re: Koliko stranih jezika govorite? čet lis 28 2010, 10:07 | |
| Mein lieber Kiki, um mich auf die erste Lektion der deutschen kommen. Du bist eine kluge Frau und sehr bald werden Sie alle lernen.  _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja "Nikad nije kasno za ono što je vrijedno. Budi ono što želiš da budeš. Živi život na koji ćeš biti ponosan. I potrudi se da uvijek imaš snage da kreneš ispočetka."
|
|
 | |
| | Koliko stranih jezika govorite? | |
|