Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama

Zabava, druženje i diskusije u opuštenoj atmosferi

Početna stranicaFAQPretraľnikRegistracijaLogin

Share | 

Seksualne ucjene

Prethodna tema Sljedeća tema Go down 
Goto page : Previous  1, 2
Autor/icaPoruka
Goran
Rođen za pobjede
Rođen za pobjede

Male
Cancer Rooster
Broj postova: 88490
Godine: 30
Datum registracije: 24.09.2008

PostajNaslov: Seksualne ucjene   sri pro 24 2008, 15:25

First topic message reminder :

Vjerovali ili ne, inspiraciju za ovu temu sam dobio danas u frizerskom salonu! cerekalo
Jedan od rituala kod moje omiljene frizerke mi je prelistavanje časopisa koje inače ne čitam tako često. Zabavno mi je pročitati pitanja klinaca u teen časopisima. Jedna 15-godišnjakinja je iznijela svoj problem u vezi jedne vrste ucjene. Djevojka se opustila u prirodi i masturbirala na mjestu gdje je mislila da je nitko neće ometati. No tamo ju je zatekao njen godinu dana stariji susjed i ucjenio je rekavši da će razglasiti svima što je radila ako mu ne napravi jednu "uslugu".
Sad je ona u strahu i dilemi što da učini.
To pokazuje koliko su klinci nesvjesni prirodnosti nekih radnji, ali su i žrtve odgoja u kojem je primjerice masturbacija prikazana kao nešto prljavo i loše. U normalnim okolnostima ta bi cura bila svjesna koliko je to prirodan čin i ne bi se bojala te vrste ucjene i toga što bi taj frik to razglasio. Opet je pitanje koliko su normalni njeni roditelji i okolina, vjerojatno da su posve normalni ljudi koji zrelo razmišljaju o seksualnosti ne bi se ni bojala da će ovaj to razglasiti.
Dakle, kod klinaca su česte ucjene te vrste, no i odrasli se ponekad služe ucjenama vezanim uz seksualnost. Često se čuju polukomični komentari "žena mi nije dala" jer je ljuta na mene, posvađao se samnom i ne seksamo se danima...
Jeste li ikad bili žrtva bilo kakve ucjene vezane uz seksualnost i da li ste se vi ikada poslužili kakvom ucjenicom tog tipa?

http://www.facebook.com/pages/Carpe-diem-citati-lijepe-misli-poezija/218179838209293

Autor/icaPoruka
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Seksualne ucjene   čet pro 25 2008, 00:07

Goran je napisao/la:
To zna gdje koji voajer vreba! lol!

affraid affraid affraid sva sreća pa ja to ne radim litlangel
[Vrh] Go down
Goran
Rođen za pobjede
Rođen za pobjede

Male
Cancer Rooster

PostajNaslov: Re: Seksualne ucjene   čet pro 25 2008, 00:12

Sva sreća!!! :P

http://www.facebook.com/pages/Carpe-diem-citati-lijepe-misli-poezija/218179838209293
Goran
Rođen za pobjede
Rođen za pobjede

Male
Cancer Rooster

PostajNaslov: Re: Seksualne ucjene   sub svi 02 2009, 11:14

Kenijke prosvjeduju uskračivanjem seksa

Borba za političke reforme u Keniji pribjegla je neobičnom načinu - zavukla se u postelje svih muškaraca, a tako i vodećih političara ove afričke zemlje.
Aktivistice pozivaju sve kenijske žene da se na tjedan dana suzdrže od svojih bračnih dužnosti, odnosno seksualnih odnosa sa suprugom. Na taj način žele prosvjedovati zbog rastuće podjeljenosti i sukoba u kenijskoj koalicijskoj vladi zbog straha da bi mogli izazvati novo etničko nasilje.

- Pozivamo i radnice u seksualnoj industriji da se pridruže našem prosvjedu, čak i ako im mi moramo platiti osobno - izjavila je Patricia Nyaundi, izvršna direktorica Federacije žena odvjetnica u Keniji.

Organizacija žena pozvala je i supruge dvaju najjačih političara, predsjednika Mwaija Kibakija i premijera Raila Odinga da se pridruže prosvjedu. Premijerova supruga već se oglasila rekavši kao kampanju podupire "100 posto".

- Ne želim ulaziti u ono što moj suprug misli, ali reći ću da se vođe trebaju fokusirati na probleme koji utječu na naš narod i nadam se da će publicitet koji je poprimila ova kampanja podići svijest oko tih pitanja - rekla je premijerova supruga Ida.

Kampanja odbijanja seksualnih odnosa podigla je puno prašine u ovoj inače konzervativnoj zemlji gdje je tabu rasprava o seksu u javnosti.

Kanijac Martin Kamau nimalo nije oduševljen ovom idejom za koju smatra da neće postići ništa već ih samo osramotiti.
- Kažnjavaju nas, a mi nismo ti koji su uzrok problema - rekao je Kamau dodajući kako će svoju suprugu moliti za seks. - Sedam dana je jednostavno previše - zaključuje.
Izvor

Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Seksualne ucjene   sri tra 07 2010, 20:19

Goran je napisao/la:
Često se čuju polukomični komentari "žena mi nije dala" jer je ljuta na mene, posvađao se samnom i ne seksamo se danima...
Jeste li ikad bili žrtva bilo kakve ucjene vezane uz seksualnost i da li ste se vi ikada poslužili kakvom ucjenicom tog tipa?

Ovo mi se svidja zena mi nije dala

Pa ni mi nismo stalno raspolozene nije to samo dizi noge moramo ponekad da se posluzimo malim ucenama...
[Vrh] Go down
Blizanka
Administratorica
Administratorica

Female
Gemini Broj postova: 70462
Godine: 161
Datum registracije: 21.01.2009

PostajNaslov: Re: Seksualne ucjene   čet pro 01 2011, 11:54

ne volim i ne odobravam nikakvu vrstu ucijene .....niti sam bila kad ucjenjivana niti sam koga ucjenjivala ...a i da se desi da budem s necim nekad ucjenjena ne bih se puno na to obazira znala bih kako s tim izac na kraj ..

Osho Rajneesh

Carpe diem - citati, lijepe misli, poezija
[Vrh] Go down
LuckyM5
VIP član
VIP član

Female
Capricorn Horse
Broj postova: 4096
Godine: 33
Datum registracije: 25.10.2011

PostajNaslov: Re: Seksualne ucjene   čet pro 01 2011, 12:03

Ucjene ne podnosim, i nije fer prema osobi. Znam mnogo žena koje ne obavljaju svoje bračne dužnosti i to im je zabavno. ne pridaju tom preveliku važnost. Najjadnije mi je što misle kako je jako bitno ispeći pitu oglancati pod i suđe a muž manje više. On jadnik neka čeka, kad mu se smiluje. To mi je pokvareno i nije mi znak nikakvog poštovanja a još manje ljubavi.
[Vrh] Go down

Seksualne ucjene

Prethodna tema Sljedeća tema [Vrh] 
Stranica 2 / 2.Goto page : Previous  1, 2